Ziua Serviciilor Financiare

Locul desfasurarii: Marriott Grand Hotel

Organizator: NESS Technologies & HP Romania


30 Ianuarie 2008, Marriott Grand Hotel, Ness Technologies şi Hewlett Packard Romania au fost gazdele evenimentului “Ziua serviciilor financiar-bancare”.


Într-o atmosferă relaxantă de început de an şi un cadru confortabil, consultanţii HP şi Ness au supus atenţiei invitaţiilor din sectorul bancar prezentări de interes pentru momentul actual din sfera retail banking, marketing şi IT: cele mai bune practici din industria bancară susţinute prin studii de caz ale proiectelor implementate de consultanţii Ness la nivel global, noi metode de abordare şi instrumente pentru retail banking, soluţii SAP pentru produse bancare ipotecare, soluţii HP pentru optimizarea tehnologiilor de business. S-a discutat şi despre importanţa soluţiilor de BI (Business Intelligence) care, conform unui studiu Gartner, până în 2012, BI va deveni “creierul băncilor”, urmând să reprezinte 85% din fiecare aplicaţie de business.
La momentul de faţă, când băncile au nevoie de un design şi o implementare flexibilă a noilor produse, de o viziune care să situeze în centru clientul, de procesare a informaţiei în timp real, de acces pe toate canalele de distribuţie, de consolidare a proceselor şi bineinţeles de costuri minime (TCO), soluţiile oferite de NESS şi HP sunt răspunsul la multe din aceste probleme.


Liliana Muraru, Marketing Manager NESS Romania

Despre S.C. NESS ROMANIA SRL

Despre Ness Technologies

Ness Technologies (NASDAQ: NSTC) este un furnizor global de servicii şi soluţii IT create pentru a mări competivitatea şi eficienţa clienţilor. Portofoliul de soluţii şi servicii Ness constă în dezvoltarea de produse software, inclusiv outsourcing offshore şi near-shore; integrare de sisteme, dezvoltarea de aplicaţii şi consultanţă; şi distribuţie de software. Cu 7,800 de angajaţi, Ness îşi desfăşoară activitatea internaţională în 18 ţări are dezvoltate numeroase alianţe şi parteneriate în întreaga lume.
Pentru mai multe detalii despre Ness, vizitati www.ness.com.

Despre Sygnity
Sygnity a fost creata prin unirea companiilor ComputerLand si Emax. Sygnity este listata la bursa din Varsovia - Warsaw Stock Exchange (SGN). In 2007, Grupul Sygnity a avut venituri de 1.27 miliarde PLN (550 milioane USD). Compania detine peste 2,500 de angajati, incluzand experti cu vaste cunostinte IT si specialisti cu experienta majora in cazul industriei. Sygnity ofera propriile sale solutii, completate de produse si tehnologii globale. De asemenea, furnizeaza o gama completa de servicii, incluzand consultanta, implementare si outsourcing pentru proiecte IT, pentru companii mari si medii din sectoare cheie ale economiei, precum si pentru institutii ale administratiei publice. In momentul de fata, Grupul reuneste mai mult de 10 companii in Polonia si in afara ei. In afara de Sygnity SA, cele mai mari companii din Grup includ: ARAM (proiecte ITpentru administratia publica), Projekty Bankowe Polsoft (producator de software pentru sectorul financiar bancar si centru de testare software), WINUEL (solutii pentru sectorul energetic), si Max Elektronik SA (producator de software bazat pe tehnologii moderne, cum ar fi Java Computing). Mai multe informatii despre Sygnity sunt disponibile la www.sygnity.com.

Participare: Intrare libera