Sosetaria.ro - livrări gratuite la împlinirea unui an de activitate!

Cluj-Napoca - 11 decembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Sosetaria.ro împlinește luna aceasta un an de activitate și cu această ocazie oferim clienților transport gratuit la comenzile livrate prin PrioriPost (Poșta Română). Gratuitatea va fi disponibilă tuturor clienților timp de o săptămână - din 11 decembrie până în 18 decembrie - astfel va fi mai ușor și mai ieftin să-i surprindeți pe cei dragi cu un cadou frumos de Crăciun. Am pregătit o surpriză și pentru clienții care preferă livrarea prin curier: costul de transport va fi redus la 10 RON. În plus, clienții care plătesc cu cardul beneficiază de o reducere suplimentară de 5%.

Pe parcursul acestui an am învățat multe lucruri de la cumpărătorii noștri și am încercat tot timpul să-i răsplătim cum se cuvine prin concursuri cu premii, reduceri, cadouri surpriză și nu în ultimul rând prin produsele de calitate și serviciile prompte. Pentru anul viitor ne propunem să îmbunătățim experiența vizitatorilor pe site-ul Sosetaria.ro, să diversificăm oferta prin produse de calitate și să menținem prețurile bune cu care v-am obișnuit. Și pentru că se apropie sărbătorile, vă urăm să aveți parte de liniște alături de familia dvs.

Despre S.C. Nlight Interactive S.R.L.

Site-ul Sosetaria.ro a fost lansat în 16 decembrie 2008 și este primul magazin online din România specializat în vânzarea de ciorapi, şosete, colanţi, dresuri (medicinale, pentru gravide, anticelulită, push-up etc) pentru toată familia.


Sosetaria.ro este marcă a Nlight Interactive SRL
Cluj-Napoca, str. Tulcea nr 26/19
Tel: 0264-431720
http://www.sosetaria.ro/
contact@sosetaria.ro