Un nou serviciu gratuit de la Burger King

BUCURESTI - 19 mai 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Incepand cu luna mai publicatia Oferte Speciale poate fi găsită in cadrul restaurantelor Burger King situate in marile centre comerciale ale Bucurestiului.

Revista va fi disponibila in mod gratuit la casele de marcat, ramanand ca fiecare vizitator sa ia un exemplar daca doreste. Atat cititorii fideli ai revistei cat si vizitatorii restaurantelor Burger King ce inca nu cunosc revista, vor avea posibilitatea de a profita de ofertele speciale a peste 130 de companii din Bucuresti si Judetul Ilfov. Produsele si serviciile sunt insotite de obicei de o oferta speciala negociata de echipa Oferte Speciale pentru cititori revistei.

“O buna si targetata difuzare a revistei a fost una dintre prioritatile noastre, alaturi de un continut editorial util pentru cititorii nostri. Ne bucuram sa adaugam Burger King pe lista partenerilor Oferte Speciale. Putem spune ca in acest moment Oferte Speciale are una dintre cele mai bine puse la punct distributii pe piata publicatiilor gratuite.”, declara Emilia Marinescu, director general Oferte Speciale.

“Prezenta revistei Oferte Speciale este inca unul din serviciile pe care Burger King le ofera clientilor sai. Am hotarat sa incheiem acest parteneriat deoarece, la fel ca si revista Oferte Speciale ne adresam unui public matur, interesat de cele mai bune produse si servicii. Cu siguranta clientii Burger King vor aprecia acest parteneriat deoarece acum timpul petrecut in restaurant va fi si mai interesant' a declarat Remus Tiuca, director general Burger King Romania.

In cest moment, cele 55.000 de exemplare ale revistei cu aparitie lunara sunt distribuite in peste 1000 de locatii business premium, prin reteaua proprie de difuzare dar si cu ajutorul altor companii partenere, in statiile de combustibili Agip si LukOil (peste 60 de locatii in total), restaurantele Springtime, KFC si Pizza Hut si in cadrul retelei de hypermarketuri Kaufland.

Va asteptam si in cele 7 restaurante Burger King din Bucuresti !


Despre S.C Oferte Speciale S.R.L

Oferte Speciale este o publicatie gratuita lunara, tiparita in 55 000 exemplare, tirajul fiind auditat de BRAT. Timp de 7 ani, revista a negociat oferte speciale pentru cititorii ei. Fie ca este vorba de o reduceri de pret, pachete promotionale sau cadouri, ofertele speciale sunt nota distinctiva a publicatiei. Tot ceea au de facut cititorii pentru a beneficia de acestea este sa contacteze companiile mentionand revista Oferte Speciale.

Mihai Gorjanu
mihai.gorjanu@ofertespeciale.ro
www.ofertespeciale.ro
0757 069 054
mihai.gorjanu@ofertespeciale.ro