WWW.ONROMANIA.RO - Un nou portal de promovare a Romaniei - atractii turistice

Iasi - 4 martie 2008

Comunicat tip General in Turism

www.onromania.ro - Informatii, anunturi, turism, locuri de munca, director firme si divertisment intr -un portal cuprinzator si usor de accesat.

WWW.ONROMANIA.RO - Un nou portal de promovare a Romaniei - atractii turistice

Esti din Bucuresti si vrei sa mergi in Iasi? Esti din Iasi si te intereseaza cum va fi vremea maine? Esti din Buzau si vrei sa stii unde ai putea innopta in Cluj?
De oriunde ai fi, poti calatori oriunde vrei, de data aceasta, in cunostinta de cauza.
Un simplu click pe harta tarii si locul care te intereseaza ti se arata in amanunt, de la localizarea geografica, pana la ultimul aparat foto care-si cauta client.
Cunoaste-ti tara, fie si numai virtual. Nu ai nici bani, nici timp pentru a vizita Sibiul, desi ai auzit despre el atatea lucruri frumoase, ti-ai propus demult sa vizitézi manastirile din nordul tarii, dar inca nu ai apucat, vrei sa vezi marea, sa cutreieri locuri inca necunoscute?
Aici totul e posibil. Fa un preludiu calatoriei tale. Devino prieten cu locurile pe care ti-ai propus sa le cunosti. Si, ca totul sa mearga bine, consulta-ti si horoscopul, vezi-ti starea de spirit, compatibilitati si incompatibilitati.
Afla stiri locale, nationale si internationale, fii la curent cu fluctuatia euro, zambeste citind un banc bun, cauta-ti partener, accesand « matrimoniale »

Site-ul ofera posibilitatea vizitatorilor sai de a cunoaste Romania, fie si numai virtual.
Desigur, informatiile devin mai mult decat utile atunci cand vizitatorul isi propune o calatorie reala prin Romania.

www.onromania.ro

Despre S.C. OnRoMedia S.R.L.

www.onromania.ro
S.C. OnRoMedia S.R.L. Iasi
office@onromania.ro