Hotel Premier devine Simba Hotel.

Sibiu - 29 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Turism

Hotel Premier situat pe Calea Dumbravii, nr. 12, Sibiu va functiona incepand din aceasta iarna sub brandul Simba Hotel.

Urmare a unui proces complex de rebranding finalizat în luna noiembrie a acestui an, au fost create noile marci: Simba Hotel, Simba Restaurant şi Simba Catering care împreună formează grupul de firme Simba HoReCa.

Astfel Hotel Premier devine Simba Hotel, Fast Food Simba, complet renovat, reamenajat şi extins la o capacitate de 130 de locuri încă din aprilie 2007 devine Simba Restaurant iar divizia de catering de la Simba devine Simba Catering.

Site-ul www.simba.ro devine pagina oficială de internet a grupului de firme Simba HoReCa. Cu un design complet nou şi atractiv simba.ro oferă foarte uşor accesul către site-urile fiecărei componente din grupul Simba HoReCa: www.simbahotel.ro, www.simbarestaurant.ro, www.simbacatering.ro.

Notorietatea de mai bine de 11 ani de care se bucură brandul “Simba” atât la nivel local cât şi la nivel naţional prin prisma serviciilor de catering este principalul motiv care a generat decizia rebrandingului Simba HoReCa.

Ofertele, acţiunile şi evenimentele programate de Simba HoReCa pentru anul 2009 sunt gândite să vină în primul rând în întâmpinarea nevoilor fiecărui client al nostru şi totodată să reprezinte un punct de reper ca şi implicare Simba HoReCa în viaţa comunităţii locale.

Despre S.C. PRECA S.R.L.

Simba Hotel este un hotel cochet situat la numai cateva minute de centrul vechi al Sibiului. Hotelul are un efectiv de cazare de 20 de camere (17 duble si 3 apartamente). A fost inaugurat in 2007, anul in care Sibiul a devenit in premiera pentru un oras din Romania Capitala Culturala Europeana. Hotelul are un restaurant propriu 'Simba Restaurant' cu o capacitate de 130 de locuri. Accesul in camere se face pe baza de card magnetic; camerele sunt dotate aer conditionat, LCD, internet wireles, mini bar, linie telefonica internationala, uscator de par si multe alte facilitati create special pentru ca sejurul fiecarui turist in Sibiu la Simba Hotel sa fie unul de maxim confort. Hotelul dispune de parcare proprie securizata 24/7. Hotelul este clasificat ca avand trei stele insa serviciile si facilitatile oferite sunt mult peste nivelul clasificarii. Tarifele sunt accesibile fiecarei categorii de clienti incepand de la 65 euro (camera single) pana la 90 euro un apartament.
Persoană de contact:
Mihai ZUGRAVU
Marketing & PR Manager
Simba HoReCa
+ 40 369 426 031
+ 40 751 153 652

mihai.zugravu@simba.ro