PRINTCARD anunta lansarea revolutionarei imprimante de carduri Magicard ENDURO!

Cluj-Napoca - 19 mai 2008

Comunicat tip General in IT&C

Printcard anunţă lansarea pe piaţa românească a celui mai nou produs din familia de imprimante de carduri MAGICARD. Noua imprimanta ENDURO produsă de Ultra Magicard din Marea Britanie este o solutie extrem de flexibila, cu functii noi si innovative, neintalnite la nici o alta imprimanta de carduri prezenta pe piata.

PRINTCARD anunta lansarea revolutionarei imprimante de carduri Magicard ENDURO!

Unicitatea acestei imprimante de carduri este data de o flexibilitate incomparabila. Astfel, orice client care a achizitionat acest model de imprimanta in varianta single side (imprimare automata a unei singure fete a cardului dintr-o singura trecere) poate sa extinda utilitatea acesteia printr-un simplu kit de upgrade obtinand astfel un nou produs. Cu un cost minim, clientul poate beneficia de o noua imprimanta care poate imprima automat pe ambele fete ale cardului dintr-o singura trecere. Aceasta operatiune se poate realiza de catre client in cateva minute, fara a fi necesara prezenta unui specialist IT sau trimiterea echipamentului in service-ul specializat al distribuitorului.

“Aceasta este cea mai captivanta dezvoltare din industria imprimantelor de carduri din ultimul deceniu. Utilizatorii pot achizitiona atat cat le este necesar pentru a-si lansa proiectul, constienti ca pot realiza un upgrade oricand le va fi necesar in utilizarea viitoare.” - Andy Matko, Business Manager Magicard.

Prin aceasta functie extrem de utila si simpla, decizia de a achiziona o imprimanta de carduri devine mult mai simpla. Managerul de achizitii poate comanda o imprimanta ENDURO cu incredere si decide mai tarziu daca este nevoie de un upgrade.

Bazata pe un cap de imprimare extreme de solid, ENDURO poate imprima carduri de foarte buna calitate in mai putin de 35 de secunde. Ca si alte imprimante Magicard, ENDURO incorporeaza ultimele tehnologii disponibile, de la codarea benzii magnetice (contra cost) si pana la renumitul sistem anticopiere a cardurilor Holokote™, tip filigran, care este tiparit in procesul normal de imprimare, disponibil acum in 4 variante de design standard. Mai mult decat atat, acest sistem de securizare nu implica costuri suplimentare. Special pentru acest model de imprimanta a fost conceput un nou driver mult mai puternic si usor de utilizat.

ENDURO poate imprima si carduri Holopatch™ care contin un folio special in coltul din dreapta al acestora, care folosite in conjunctie cu sistemul HoloKote™ permit crearea de carduri imposibil de falsificat. La cerere, acest sistem poate fi aplicat si pe cardurile de proximitate.

Compacta si cu designul sau modern si atractiv, imprimanta de carduri Magicard ENDURO este potrivita pentru orice tip de birou. Ofera conectivitate USB, display LCD de control si suporta sistemele de operare Windows 2000, 2003 Server, XP si Vista.

Datorita flexibilitatii si usurintei in utilizare, ENDURO devine alegerea ideala pentru oricine doreste sa achizitioneze un astfel de echipament sau care doreste sa-si inlocuiasca vechea imprimanta.
Poate deveni un echipament indispensabil pentru firme si corporatii cu multi angajati, agentii de turism, hoteluri si restaurante, farmacii, clinici, furnizori de sisteme de acces si pontaj, centre si cluburi sportive, organizatori de targuri si conferinte, firme de paza si protectie sau agentii de publicitate. Pentru informaţii suplimentare despre produsele MAGICARD vă invităm să vizitaţi: www.magicard.ro.

Produsul se gaseste pe site-ul www.printcard.ro si partenerii acestuia. Pret promotional: 1290 Euro+TVA.

Despre PRINTCARD:

PRINTCARD este unul dintre jucatorii imporanti ale acestei piete din Romania, cu o experienta pe piata de peste 4 ani. Portofoliul său de produse include: imprimantele de carduri Magicard, Evolis, HiTi, Fargo si Zebra; imprimante de etichete CITIZEN, sisteme de control acces si pontaj, software design si imprimare carduri si cartele, sisteme de fidelizare, cititoare coduri de bare. Se diferentiaza de restul furnizorilor de echipamente similare din piata prin promptitudinea si seriozitatea cu care isi trateaza clientii, precum si cu o echipa bine pregatita, capabila sa raspunda in orice moment oricarui tip de problema.