Tabere de vara la munte

Padina - 6 mai 2010

Comunicat tip General in Turism

Se apropie vacanta. Tot mai multi parinti devin constienti de necesitatea petrecerii a mai mult timp in aer liber de catre copiii lor. Taberele de vara organizate de PROFESSIONAL TEAM sunt solutia perfecta! Pentru mai multe detalii vizitati www.professionalteam.ro .

„O minte sanatoasa intr-un corp sanatos!” Ajutati-l pe copilul dvs sa petreaca cat mai mult timp in aer liber si sa-si faca noi prieteni! Taberele de vara organizate de PROFESSIONAL TEAM sunt solutia perfecta!
Cand? Intre 13-19 iunie 2010 (la inceputul vacantei elevilor).
Cum? Sub supravegherea atenta a instructorilor nostri calificati.
De ce? Pentru a ne distra impreuna, a fi initiati in alpinism, speologie, educatie ecologica, supravietuire, turism si orientare in munte cu si fara busola si a ne face noi prieteni.
Unde? In Muntii Bucegi la Padina.
Mai multe informatii pe sitele : www.professionalteam.ro .
Pentru grupuri organizate oferim discounturi.
Va asteptam!

Despre S.C. PROFESSIONAL TEAM S.R.L.

Firma afiliata la Asociatia de Ecoturism din Romania.Colaborator al Parcului National Piatra Craiului. Dorim dezvoltarea unui turism durabil. Programele noastre se adreseaza tinerilor (tabere si excursii la munte), iubitorilor faunei salbatice (wildlife), firmelor (team building) si a celor interesati de istoria sasilor din Transilvania (bisericile fortificate). Mai multe amanunte pe www.professionalteam.ro .
0745999412
contact@professionalteam.ro