Lansare cu stil – Noul showroom Volkswagen Scorpion din Focsani

Focsani - 21 mai 2008

Comunicat tip General in Auto

Scorpion, distribuitorul marcii Volkswagen in judetul Vrancea, a inaugurat cu ocazia celebrarii a 10 ani de dealership pe plan local un complex auto in valoare de peste 5 milioane de euro, complex ce include un showroom Volkswagen si un service multimarca pentru Volkswagen Autoturisme, Volkswagen Autovehicule Comerciale si Audi.

Lansare cu stil – Noul showroom Volkswagen Scorpion din Focsani

Petrecerea de lansare a avut loc marti, 20 mai 2008, incepand cu ora 20:30, in noua locatie, si a constat intr-un spectacol inedit de muzica si culoare.
La acest eveniment au participat aproximativ 500 de invitati, printre acestia numarandu-se Brent Valmar - Director General Porsche Romania, Fabian Seeger – reprezentantul uzinei Volkswagen AG pentru Romania, Marian Oprisan - Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, primarul Decebal Bacinschi, senatorii Jean Vraciu si Angel Talvar, deputatul George Baesu, Teodora Fantanaru – Director Biblioteca Judeteana ‘Duliu Zamfirescu’ Vrancea si multi altii.
In cadrul evenimentului, domnul Ciprian Nica, primul client al companiei Scorpion, a fost recompensat pentru increderea acoradata inca de acum 10 ani.
Atractia serii a fost reprezentatia Amazoniei, o contorsionista de origine rusa care a avut un numar acrobatic de exceptie intr-un bazin cu apa, intreaga audienta fiind profund impresionata de gratia si mobilitatea artistei.
A urmat apoi un superb foc de artificii perfect sincronizat cu muzica ambientala, spectacolul de lumina colorand cerul intr-o maniera de-a dreptul impresionanta.
Invitatii au fost poftiti apoi in zona de service unde au putut gusta diversele delicatese culinare si bauturile fine, atmosfera fiind intretinuta pana tarziu in noapte de catre trupa ‘Bandidos’.

La 10 ani de Volkswagen, povestea Scorpion merge mai departe!

Despre S.C. Scorpion Exim S.R.L.

Inca din 1998 SCORPION este unicul dealer Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati, Buzau si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- consultanta in alegerea celor mai potrivite autoturisme,
- propuneri avantajoase de finantare,
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi
- piese de schimb din stoc sau la comanda.
Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.23 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 şi sâmbăta intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.
De asemenea, vă aşteptăm şi în showroom-ul Scorpion din Galaţi, B-dul Siderurgiştilor 9, bloc PS2, parter, de luni pina vineri intre orele 8-20 şi sâmbăta între orele 8-13.
Tel./Fax: 0236/ 499.294
Punct de lucru Buzau:
0238 - 719.560 - Romtelecom;
0720 - 330.959 - Mobil Vodafone

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
Tel./Fax: 0237 236 866 int. 508

dan.stefan@scorpion.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-scorpion-exim-s-r-l-/lansare-cu-stil-noul-showroom-volkswagen-scorpion-din-focsani