Volkswagen este prima marca de import in preferintele romanilor

Focsani - 2 februarie 2009

Comunicat tip General in Auto

Cu 23,887 de autovehicule livrate in 2008, marca Volkswagen este cea mai vanduta marca de import din Romania.

Volkswagen este prima marca de import in preferintele romanilor

Marca Volkswagen (Autoturisme si Autovehicule Comerciale) a livrat in Romania 23.887 de vehicule (Volkswagen autoturisme - 20.070 de autoturisme si 3.817- autovehicule comerciale).
In lunile noiembrie si decembrie, luni dificile pentru industria de automobile, marca Volkswagen a livrat aproape 3000 de vehicule, fiind marca cea mai apreciata de romani in contextul crizei financiare si a oscilatiilor taxei auto, cu cea mai mica scadere de volum pe piata auto fata de anul 2007.
Cota de piata de import pentru marca Volkswagen la nivelul tarii noastre este de 10,86% pentru Autoturisme si 10,69% pentru Autovehicule Utilitare.
Cele mai cautate modele in 2008 au fost: Golf, Passat, Passat CC, Jetta si Crafter.
In luna februarie a anului 2008, Volkswagen a lansat modelul Tiguan, cel mai vandut SUV din Romania, reusind sa livreze 1.776 de unitati pana la finele anului.
Primul coupé cu patru usi de la Volkswagen, Noul Passat CC, s-a lansat in luna iulie a anului trecut, atingand cifra de 596 de unitati livrate pana la sfarsitul anului, in crestere cu 8 procente comparativ cu estimarile importatorului in ceea ce priveste livrarile.
Noul model sport coupé, Volkswagen Scirocco, a fost lansat in luna septembrie, intampinand iubitorii marcii cu linii spectaculoase, temperament impresionant si tehnologie de ultima generatie. Evenimentul de lansare oficiala a ultimei generatii de Golf a avut loc in noiembrie.
Volkswagen Autovehicule Comerciale a semnalat o crestere de 2,9 procente cu cele 3.817 de unitati livrate in 2008, fata de cele 3.709 unitati livrate cu un an in urma.
Volkswagen Autovehicule Comerciale a lansat in luna martie a anului 2008 noul Caddy Maxi, care imbina calitatile unui autovehicul de transport de mici dimensiuni cu versatilitatea unui monovolum.
Cel mai vandut model al gamei Volkswagen Autovehicule Comerciale a fost Crafter, cu 1.318 unitati livrate si o crestere cu 62% fata de livrarile din 2007.
In ciuda contextului economic actual, Volkswagen a avut o evolutie ascendenta, investitiile din reteaua de distribuitori Volkswagen depasind pragul de 15 milioane de Euro, o data cu extinderea retelei si in orasele Focsani, Alba Iulia, Targu Jiu si Bucuresti. In prezent, reteaua de distribuitori autorizati Volkswagen cuprinde 32 de locatii a 26 de centre.

Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Despre S.C. Scorpion Exim S.R.L.

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- 'One Stop Shop' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
piese de schimb din stoc sau la comanda.
Noul showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.
De asemenea, va asteptam showroom-ul Scorpion din Galati, Str. Brailei nr. 269, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Secretariat: 0236-44 00 00
Vanzari VW: 0236-49 92 94
Programari Service: 0236-44 00 01
0236-44 00 02
Fax: 0236-44 44 99
Tractari non-stop: 0731-24 02 40

Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel./Fax: 0237 236 866 int. 201
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi
dan.stefan@scorpion.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-scorpion-exim-s-r-l-/volkswagen-este-prima-marca-de-import-in-preferintele-romanilor