Seminar gratuit pentru antreprenori

BUCURESTI - 8 februarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Pe data de 18 Februarie 2010 va avea loc, in Bucuresti, la Rin Grand Hotel, intre orele 17.00-19.30, un seminar gratuit de dezvoltare a afacerilor pentru antreprenori.

Seminar gratuit pentru antreprenori

Pentru multe firme anul 2009 a fost un an greu, cu incercari profunde din punct de vedere financiar si comercial. Anul 2010 pare mai promitator cu semne pozitive din randul tarilor occidentale care influenteaza economia tarii noastre.

\'Majoritatea IMM-urilor, aproximativ 90% sunt afectate intr-o masura mai mica sau mai mare. Principalele probleme cu care se confrunta sunt legate de accesarea finantarilor si o parte dintre ele au o problema cu diminuarea comenzilor si a contractelor, in special cele din sectorul auto sau cele care produc bunuri cu folosinta indelungata\' a spus Ovidiu Nicolescu, presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, citat de NewsIn.

In intentia de a contribui la iesirea din criza a IMM-urilor, o firma de business coaching organizeaza o serie de seminarii gratuite pentru oameni de afaceri in toata tara, prezentate de Lorand Soares-Szasz, business coach format in cea mai mare firma de business coaching din lume.

Urmatorul va fi in Bucuresti, in data de 18 Februarie 2010, dupa care vor urma orasele: Brasov, Targu Mures, Timisoara, si Iasi iar mai apoi, in partea a doua a anului Constanta, Oradea si Sibiu.

Despre S.C. Soares Consulting SRL

Evenimentul va avea loc la Rin Grand Hotel - Sos. Vitan - Barzesti, nr. 7D, Bucuresti, de la ora 17:00 pana la ora 19:30.

Pentru mai multe informatii si inscrieri va rugam sa vizitati site-ul: www.coaching4you.ro/evenimente.php
Coaching4You.ro | m: 0733 76 27 37
office@coaching4you.ro