Make Me Happy on Valentine`s Day! Concurs

BUCURESTI - 4 februarie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Ziua Indragostitilor aduce si placerea de a oferi cadouri persoanei iubite.
Impreuna cu Make Me Happy.ro afli cat de usor este sa primesti ce iti doresti! Participa la concurs si primesti ce iti doresti nu doar de Valentine’s Day! http://www.makemehappy.ro/onvalentinesday

Make Me Happy on Valentine`s Day! Concurs

A trecut vremea cand ii scriai lui Mos Craciun ce iti doresti drept cadou dar si varsta la care le puteai spune cu dezinvoltura parintilor “vreau asta sau asta”.

Lista dorintelor ramane, insa, bine organizata in mintea noastra caci stim exact ce anume ne dorim sau pur si simplu ce anume ne-ar face ziua mai vesela.
Dar cui trimitem lista acum? Mai exista oare zana cu bagheta fermecata care sa transforme in doar cateva secunde orice dorinta in realitate?

Solutia cea mai practica vine de la makemehappy.ro!
Aici este locul unde iti pui dorintele intr-o lista virtuala si te asiguri ca prietenii nu vor da gres cand merg la cumparaturi pentru tine. Si mai mult, ai acces si la listele persoanelor dragi, ca sa te asiguri ca vei face alegerea potrivita cand va veni randul tau sa oferi un cadou.

Si pentru ca noi intelegem ca un cadou este pe cat de frumos, pe atat de greu de ales uneori, te invitam la concurs de Valentine`s Day. Link concurs:http://www.makemehappy.ro/onvalentinesday

Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont gratuit pe makemehappy.ro, in perioada 3-14 februarie (daca nu ai deja) si sa convingi minim 5 prieteni sa afle cat este de usor sa primesti cadoul ideal. Ulterior va trebui sa iti creezi minim o lista de cadouri dorite, si intri automat in tragerea la sorti din 14 februarie. Poti castiga un minilaptop Acer Aspire One, un telefon mobil Samsung Corby sau o pereche de cercei Morellato cu diamante naturale.

Despre S.C Studio Twelve S.R.L.

De ce makemehappy? Pentru ca toata lumea este fericita aici!
Poti sa iti creezi liste cu cadouri pentru diferite ocazii, iar prietenii pot sa isi rezerve cadoul in lista ta si sa fie siguri ca primesti ceva de care te bucuri; poti sa cauti in listele prietenilor pentru a afla la randu-ti ce isi doresc; poti sa creezi liste publice sau private, astfel incat sa decizi singur caror prieteni le arati lista dorintelor tale; poti sa iti organizezi lista in functie de prioritati.

Unde ramane surpriza? Niciodata nu vei sti care prieten a rezervat un anumit cadou, doar vei sti ca cineva ti l-a “promis”. Si mai ales, vei evita surprizele neplacute!

Nu ne ramane decat sa iti dorim ca toate dorintele din lista ta sa devina cadouri in cel mai scurt timp.


Mihai Ionascu
mihai@makemehappy.ro