Congresul International de Pilates si Fitness, a-II-a Editie, iasi

Locul desfasurarii: Centrul Expozitional Moldova

Organizator: S.C TonusPlus S.R.L Iasi

Congresul International de Pilates  este organizat pentru a doua oara de TonusPlus Iasi , scopul evenimentului fiind educativ, atat pentru populatia normala, cat si pentru profesionistii din cadrul industriei fitnessului si sanatatii. (medicala si intretinere corporala). Evenimetul este structurat in parte PRACTICA si expozitionala.

Timp de trei zile iubitori ai sportului, al vietii sanatoase, doritori de experiente intense si unice se vor alatura celor peste 25 de instructori internationali care doresc sa isi expuna fara restrictii toate cunostintele lor.

Cine poate participa?

Acest congres este dedicat kinetoterapeutilor, profesorilor de educatie fizica si sport, antrenorilor din toate ramurile sportive, instructorilor de fitnes, medicilor dar si iubitorilor de miscare, oamenilor obisnuiti, tuturor celor care vor sa ia parte la un eveniment international care aduna sub cupola aceleiasi incaperi nume importante din industria fitness -ului international.

Ce se va întampla? Evenimentul este structurat astfel încat atat iubitorii sportului, instructorii ,  kinetoterapeutii , profesori de educatie fizica si sport, studenti de la kinetoterapie sau eductie fizica si sport dar si de la medicina sa experimenteze beneficiile acestor metode ( Pilates , Functional Training, Aerobic si Nutritie ) la toate nivelele: de intretinere, de recuperare, de relaxare și ca stil de viata.

Congresul va contine workshop-uri pentru toate categoriile de varsta si de sex, pentru femei insarcinate, dar si pentru persoane interesate de statica si patologia coloanei vertebrale, probleme cum ar fi scolioza, lombalgii, cifoza, posturi vicioase, cu care ne intalnim atat in viata personala dar si in cea profesionala. Nelipsite vor fi si orele de zumba , gimnastica aeroba si antrenament functional.

Pe scenele congresului vor fi prezenti oameni de renume din lumea fitnessului din SUA, Croatia, Grecia, Italia, Spania, Brazilia, Serbia, Belgia, Anglia, Germania, Romania, impartasind experienta si pasiunea lor cu toti cei interesati.

Pe langa acestia, deja li s-au alaturat curiosi si dornici de invatat si impartasit cultura lor participanti din : Peru, Rusia, Turcia, Anglia, Bulgaria.

De ce ar trebui sa participi?

Va fi un eveniment unic in Iasi, care aduna multa lume interesanta si activa sub cupolele aceleasi incaperi, un eveniment care imprastie adrenalina si endorfine, un eveniment care sa te invete cum sa iti imbunatatesti stilul de viata, cum sa ai grija de sanatatea ta si sa previ sau sa tratezi starile de boala, cum sa te simti bine si sa mananci mai sanatos. Momentele de socializare for fi atractive si de neuitat, la fel ca toata experienta celor trei zile. Expozantii iti vor prezenta produse inovative si de calitate.

Profesionistii vor avea de adaugat noi detalii in tehnicile lor , detalii ce vor face diferenta in imbunatatirea stilului si profesionalismului lor.

Despre S.C. TONUSPLUS S.R.L.

TonusPlus înseamnă mai mult decat un simplu club de fitness, este iniţiativa originală ce propune tuturor ieşenilor un stil de viaţa sănătos şi armonia dintre trup şi minte.
TonusPlus se diferenţiază prin natura serviciilor sale axate pe client. Fiecare practicant primeşte atenţia instuctorului pe tot parcursul sedinţelor, iar programul este individualizat în funcţie de necesităţile clientului, neexistand problema insuficientei aparatelor de lucru.
Şedintele Pilates se fac doar cu programare, beneficiul clientului fiind multiplu: mai întâi este ajutat să conştientizeze poziţia corectă a corpului, apoi să respire mai corect şi în final să îşi tonifieze musculatura lin şi armonios şi să slabească.

Confirmare pana la data: 24 august 2012

Participare: Taxa de participare

Taguri: IasifitnessTonus PlusPilatesZumbaAerobicComgres
Sponsori eveniment:
  • TheraBand TheraBand
Parteneri eveniment:
  • TonusPlus TonusPlus
Parteneri media eveniment:
  • Ziarul De Iasi Ziarul De Iasi