2.000 euro/lună, 3.000 euro/lună, 4.000 euro/lună....

Tirgu Mures - 8 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Cam atât se poate caştiga în străinătate la un loc de muncă decent, pe un Vas de Croazieră sau ca Şofer Taxi în Marea Britanie.

Pentru a putea lucra pe o asemena poziţie, trebuie să vorbiţi limba engleză la un nivel mediu cel puţin, să aveţi un cazier curat şi să nu aveţi probleme de sănătate.
Cel mai important lucru este să doriţi să plecaţi în Marea Britanie sau pe un Vas de Croazieră şi să inţelegeţi că trebuie să treceţi prin câteva etape pentru a reuşi să obţineţi un asemenea loc de muncă.
Prima şi poate cea mai importantă etapă este să aveţi un CV bun care să cuprindă cât mai multe detalii legate de activitatea pe care aţi avut-o până în momentul în care v-aţi hotărât să să vă schimbaţi locul de muncă.
A doua etapă e să identificaţi un angajator sau o firmă de recrutare care să fie interesată de CV-ul dvs.
A treia etapă e să identificaţi o Agenţie de Recrutare/ Consultanţă care să vă ajute în găsirea unui loc de muncă, o Agenţie care să nu vă ceară un comision enorm în momentul în care aplicaţi pentru o anumita poziţie, o Agenţie serioasă nu va percepe niciodată un comision în momentul în care vă depuneţi un CV, vă va cere bani doar în momentul în care vă solicită mai multe acte; recomandări, copii după alte acte etc, bani care reprezintă de fapt cheltuielile pe care le are în încercarea de a vă găsi un loc muncă. Aceste sume nu ar trebui să depaşească 60-70 euro indiferent de poziţia pt. care aţi aplicat.
A patra etapă e interviul direct cu angajatorul sau cu un reprezentant al acestuia.
A cincea etapă e în funcţie de situaţie, dar de obicei e un curs pregătitor care dacă e organizat de angajator e gratuit şi vă garantează angajarea după terminarea acestuia. Cursul trebuie luat în serios; doar prezentarea la un anume curs nu vă garantează angajarea, dar promovarea testelor finale vă garantează angajarea.
O agenţie care vă poate ajuta este Transylvania Jobs www.transylvania-jobs.com, agenţie care a reuşit să ajute peste 1.000 de persoane să-şi găsească un loc de muncă pe un Vas de Croazieră în U.S.A. şi Taxi Drivers în Marea Britanie, agenţie care vă poate ajuta şi mai ales că prin intermediul angajatorilor va suporta şi cea mai mare parte a cheltuielilor pe care le veţi avea: bilete de avion, asigurare etc.
O dată cu intrarea în U.E. a României şi a modestei creşteri economice, cetăţenii români nu şi-au pierdut dorinţa de a pleca şi lucra în străinatate unde veniturile pe care le pot avea sunt indiscutabil mult mai mari decât cele pe care le pot avea în România având un loc de muncă similar cu cel pentru care aplică în străinătate.
În urma studiilor făcute pe un lot de 15.000 de persoane care au aplicat pentru un loc de muncă în străinatate în anul 2007, putem trage o concluzie satifăcătoare: în sfârşit românii încep să nu mai accepte “orice, numai bani să iasă”. Au pretenţii, cerinţe din partea angajatorilor şi din fericire au chiar şi calificări şi competenţe pe masură, ceea ce înseamnă că suntem scoşi treptat din categoria muncilor de jos din străinatate.

Despre S.C. Trasylvania Jobs International S.R.L.

Transylvania Jobs International
Tg. Mures, Str. Tusnad nr. 3
office@transylvania-jobs.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-trasylvania-jobs-international-s-r-l-/2-000-euroluna-3-000-euroluna-4-000-euroluna-