FASHION COCKTAIL BY CAFEPEDIA

BUCURESTI - 26 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In fiecare seara de luni, in intervalul 18:00 – 23:00, Cafepedia Romana va organiza evenimentul intitulat „Fashion Cocktail” eveniment special creat pentru rasfatul doamnelor si domnisoarelor si nu numai, unde diversi designeri romani isi vor prezenta colectiile.

FASHION COCKTAIL BY CAFEPEDIA

Luni 29 noiembrie incepand cu ora 18:00 Cafepedia Romana ii va avea ca invitati pe:

ATELIERUL DE CREATIE “A MINUIT MARIE”

O noua colectie A Minuit Marie cu rochii de cocktail si seara unicat, in care volumele propuse reinterpreteaza trupul si spiritul feminin punctand gratia, efervescenta dar mai ales unicitatea femeii care se aventureaza catre sine insasi.

GABRIELA DUMITRAN

Gabriela Dumitran este un milliner din Bucuresti, creator de palarii si flori, care in toamna acesta si-a lansat prima sa colectie, „Je n’en connais pas la fin”.  Aducand in timpurile noastre imaginea si traditia secolului XIX, se adreseaza femeii care nu se teme sa fie vazuta. In cadrul evenimentului „Fashion Cocktail”, Gabriela va asteapta sa descoperiti ca palariile nu au varsta, au doar eleganta si rafinament.

COCA ZABOLOTEANU vine la Cafepedia cu pantofi, balerini, botine si cizme ce inspira o lume colorata si plina de poveste. Creatiile ei se adreseaza tuturor femeilor care iubesc si inteleg moda.

MODAMANIA DESIGN

Modamania Design este conceptul arhitectei Alexandra Furcic  Marcu, o femeie care crede in unicitatea fiecareia dintre noi si in definirea personalitatii de catre stilul adoptat de fiecare in parte.

Tocmai de aceea a ales sa creeze bijuterii hand made, unicat, in serie limitata  cu materiale dintre cele mai diverse – de la perle naturale, pietre semipretioase si cristale, la combinatii intre satin si metal. Colectiile Modamania ating genuri diferite, pentru ca fiecare femeie sa gaseasca acel accesoriu care ii defineste cel mai bine personalitatea , un accesoriu bine ales fiind ca o carte de vizita .

Taguri: cafeafashioncafepediadesignerpantoficocktail