FASHION COCKTAIL BY CAFEPEDIA

BUCURESTI - 1 martie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

CAFEPEDIA TE INVITA LA „FASHION COCKTAIL”
Pentru ca 1 – 8 martie este saptamana dedicata femeilor, Cafepedia Romana rasfata toate doamnele si domnisoarele cu tinute si accesorii semnate de tineri designeri romani, joi 3 martie incepand cu ora 18:00. Va steptam cu cocktailuri, muzica buna si discounturi de pana la 20%.

Fashion Cocktail by Cafepedia

Fashion Cocktail by Cafepedia

ALEXANDRA CALAFETEANU

„Se adreseaza in special femeilor care vor sa atraga atentia prin originalitate si senzualitate. Este adepta unui stil rafinat, dar in acelasi timp incearca mereu sa se plieze dupa dorintele fiecarei cliente. Atunci cand nu creaza haine, Alexandra este fashion editor la o revista de specialitate.”

ALINA ENE a debutat in 2010 la Romanian Fashion Week prezentand o colectie de rochii cu imprimeuri 3D Light. Acestea sunt rezultatul imbinarii dintre efectul tridimensional (3D) cu efectele produse prin imprimarea digitala a fotografiilor de light painting realizate de Dan-Andrei Paraschiv.

A MINUIT MARIE „Atelierul de creatie vestimentară A Minuit Marie a luat nastere din necesitatea de a crea si de a da o formă de expresie fizică celor mai tăinuite vise. Rezultatul final sunt în acest caz piese atemporale, în care se poate regăsi orice femeie care stie să viseze si să iubească.

ANCA IRINA LEFTER  „Un vizionar romantic! Un strop de nebunie! O gura de aer si inspiratie printre cei din generatia sa! Acestea sunt doar cateva elemente care o descriu pe Anca Irina Lefter. In acest moment artista are in portofoliu o serie de proiecte cu artisti la nivel international: incepand de la colectia cu care a si absolvit, respectiv “La Mer”ce o are ca muza pe Brigitte Bardot; Coperta albumului “The Neapolitan Masters” al pianistului italian Giusseppe Devastato, ce a fost lansat in 26 de tari si promovat printr-o serie de concerte-expozitii; “The Diamond Game”- colectia personala pentru concerte a artistei Tara Mcdonald; si ulltima sa colectie “Ch2 Vinyls” cu imaginea inconfundabilului David Guetta.

COCA ZABOLOTEANU vine la Cafepedia cu pantofi, balerini, botine si cizme ce inspira o lume colorata si plina de poveste. Creatiile ei se adreseaza tuturor femeilor care iubesc si inteleg moda.

DA CAPO  reprezinta  visul  unei  adolescente  tot  mai  conturat  pe  zi  ce  trece , este  visul  meu  de   a  da  viata  materialelor, de  a  starni  curiozitatea  si  a  hrani  imaginatia, dar  mai  ales  de  a  trai   prin  bucuria  si multumirea  tuturor  femeilor  care  se  identifica  cu brand-ul  Da Capo.

DODO CHIC propune materiale  colorate ,pietre, dantela,metale  trecute  prin  conceptual  de epoca dar si a viitorului transpuse in bijuterii de zi, de sear ace imbraca femeia moderna dar si fragile. Ispirate din natura,din ganduri,din culori, bijuteriile Dodo Chic se adreseaza femeilor indragostite de viata,cu sensibilitate  aparte.

LACHATTERIE  “pornit din pasiune , brandul Lachatterie a devenit intr-un an de existenta sinonim cu tinute parca desprinse din dulapul Lolitei. S-a facut remarcat prin culori vii , imprimeuri pop art , romatice , materialele fluide folosite pentru rochiile maxi si forma feminina a fustelor . Isabelle , designerul Lachatterie , si absolventa a Universitatii de Arta din Bucuresti , ne-a marturisit ca moda reprezinta pentru ea o modalitate amuzanta si ingenioasa de a se exprima prin intermediul tesaturilor si formelor . Inspiratia apare din lucruri si oameni frumosi , filme sau albume de arta. De asemenea urmareste si personalitatile care au avut ceva important de zis in lumea modei.

MODAMANIA DESIGN „este conceptul arhitectei Alexandra Furcic  Marcu, o femeie care crede in unicitatea fiecareia dintre noi si in definirea personalitatii de catre stilul adoptat de fiecare in parte. Tocmai de aceea a ales sa creeze bijuterii hand made, unicat, in serie limitata  cu materiale dintre cele mai diverse – de la perle naturale, pietre semipretioase si cristale, la combinatii intre satin si metal. Colectiile Modamania ating genuri diferite, pentru ca fiecare femeie sa gaseasca acel accesoriu care ii defineste cel mai bine personalitatea , un accesoriu bine ales fiind ca o carte de vizita.”

Parteneri media: www.divahair.ro, www.hotcity.ro