Ladies Week - Fashion.Music.Art @ Cafepedia Romana

BUCURESTI - 26 februarie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Fisiere atasate:

63363-ladies-week.jpg

Cafepedia Romana realizeaza evenimentul intitulat „Fashion. Music. Art” – Ladies Week. In saptamana 1-8 martie 2010, in fiecare seara te vei intalni cu tineri designeri romani ce isi vor expune colectiile lor cele mai recente, pe acorduri de muzica live.

Ladies Week - Fashion.Music.Art @ Cafepedia Romana

„Fashion. Music. Art” isi propune sa reuneasca muzica si design-ul vestimentar si de accesorii sub acelasi acoperis, etajul 1 al cafenelei Cafepedia. In cadrul acestei saptamani, vor exista expozitii cu vanzare, concerte de vioara, live performances si show-uri de percutie cu tineri muzicieni.
De-a lungul celor opt zile de „Fashion. Music. Art”, vor calca pragul cafenelei George Neagu, Agatha Blank, Fandacsia, Alex Talkovski, Biba Bijoux, Mirela Diaconu si A Minuit Marie, ale caror creatii vor fi acompaniate de vioara lui Tili, saxofonul lui Marian Ganescu si vocea Andreei Crepcia.

Luni, 1 martie, orele 18:00 si 23:00 Seria „Fashion. Music. Art” incepe cu George Neagu - un designer din noua generatie, a carui colectie se evidentiaza prin drapaje, materiale brodate si inspiratie din natura. Agatha Blank va aduce prin creatiile sale artistice, cate un pic din luxul parizian, discret si decadent.

Marti, 2 martie, orele 18:00 – 23:00 Fandacsia vine la Cafepedia cu “palarii suspendate”. Cosmina Nicolescu, cu zece ani de experimente in desenul accesoriilor capilare, vinde acum in cateva magazine din tara si intr-un concept store din Milano.
Biba Bijoux va expune marti bijuterii lucrate manual, care se recomanda a fi purtate cu nonsalanta si un zambet misterios.

Miercuri, 3 martie, orele 18:00 – 23:00 Muzica live – Julie, seara tinerilor artisti. Mirela Diaconu propune Second Skin, o colectie care se adreseaza in special femeilor constiente de propria lor feminitate.

Joi, 4 martie, orele 18:00 – 23:00 Alex Talkowski vine la „Fashion. Music. Art”. In urma cu 3 ani, a lansat pe piata prima colectie de gablonturi care ii poarta numele, iar in prezent lucreaza pentru ID.Sarrieri si The Place Concept Store. Sound of Sax – cu Marian Ganescu

Vineri, 5 martie 20:30 – Tribute Michael Jackson cu Andreea Crepcia 22:30 - Muzica live – Cover-uri interpretate de Andreea Crepcia, cu acompaniament de chitara si pian

Sambata, 6 martie 11:00 – 18:00 expozitie cu vanzare: accesorii, obiecte de arta Muzica live – Johnny, Toni, Stanca & Felix show: percutie, chitara, saxofon

Duminica, 7 martie 11:00 – 18:00 – expozitie cu vanzare: accesorii, obiecte de arta

Luni, 8 martie, orele 18:00 – 22:00 A Minuit Marie – Atelier de creatie vestimentara isi expune spre vanzare cele mai noi creatii. Izvorât din necesitatea de a crea și a împărtăși cele mai îndrăznețe vise cu lumea, A Minuit Marie transpune în geometria hainelor cele mai neașteptate contraste.
Coca Zaboloteanu vine la Cafepedia cu pantofi, balerini, botine si cizme ce inspira o lume colorata si plina de poveste. Creatiile ei se adreseaza tuturor femeilor care iubesc si inteleg moda.

Silvana Borza
Event Manager
Cafepedia
silvana@cafepedia.eu