Summer BizTech Camp în Incubatorul de Afaceri Software Timişoara

Timisoara - 7 iulie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Summer BizTech Camp este un proiect al Incubatorului de Afaceri Timişoara (UBIT), adresat tinerilor specialişti din domeniul IT&C şi din domenii conexe: studenţi, freelanceri, persoane fizice autorizate. Proiectul se va desfăşura în intervalul 13-31 iulie, la sediul Incubatorului de Afaceri (Bd. Republicii, nr. 9, et. 3).

Summer BizTech Camp oferă un cadru de interacţiune şi încurajează comunicarea atât între participanţii la proiect, cât şi între aceştia şi reprezentanţii firmelor incubate, fiecare păstrându-şi ca centru de interes propriul proiect, care va constitui obiectul principal al activităţii în cadrul proiectului.

Participanţii vor avea acces la spaţii de lucru în sala de training a Incubatorului, în zilele lucrătoare ale săptămânii, în intervalul orar 8.00-20.00. Se vor oferi spre utilizare mese şi scaune, acces la internet broadband, echipamente de multiplicare, flip-chart-uri, whiteboard-uri şi, bineînţeles, filtru de cafea şi frigider. De asemenea, participanţii vor beneficia de servicii de consultanţă generală. Ei îşi vor aduce propriile laptopuri.

În zilele de marţi şi joi ale celor trei săptămâni, un interval de două ore va fi rezervat unor prezentări realizate de experţi recunoscuţi, pe teme din sfera dezvoltării de afaceri în domeniul IT&C; prezentările vor fi urmate de mese rotunde moderate.

Despre S.C. UBIT S.R.L.

Pentru detalii şi înregistrare, vizitaţi www.it-incubator.biz, secţiunea News.Incubatorul de Afaceri Software Timişoara
Bd. Republicii, nr. 9, et. 3, cam. 308, Timişoara 300159
+40 (0) 356 401 222
office@it-incubator.ro