Despina Vandi, Taxi, Directia 5 si Paula Seling vor sustine concerte la Hotel Vega in aceasta vara

Mamaia - 21 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Turism, HoReCa

Live site

Despina Vandi, Ionut Galani, Proconsul, Taxi, Directia 5 si Paula Seling, sunt cateva din numele care vor concerta pentru oaspetii hotelului Vega in aceasta vara. Oricine doreste insa sa se bucure de muzica si de talentul acestor artisti, poate sa rezerve locuri pe terasa Restaurantului Akolade.

N
Cele mai frumoase concerte live au loc la Hotel Vega

Cele mai frumoase concerte live au loc la Hotel Vega

In aceasta vara, hotelul Vega aduce in fata oaspetilor sai nume importante ale muzicii, artisti consacrati care au rezistat testului timpului.

Alaturi de prieteni mai vechi ai hotelului Vega, Directia 5 (5 iulie si 9 august), Paula Seling (12 iulie si 30 august), Ionut Galani (26 iulie) si Proconsul (1 si 22 august), nume noi vor concerta pentru prima data pe terasa restaurantului Akolade al hotelului Vega din Mamaia: Mircea Baniciu (19 iulie), Despina Vandi (26 iulie) si Taxi (2 si 23 august).

Un moment special se distinge in programul concertelor live sustinute in aceasta vara la hotelul de 5 stele de la malul marii: seara cu specific grecesc de pe 26 iulie, cand Ionut Galani si Despina Vandi promit sa creeze o atmosfera spectaculoasa. Ionut Galani este cel mai apreciat interpret de muzica greceasca din Romania, iar Despina Vandi este una din cele mai cunoscute artiste ale scenei muzicale elene si totodata una din cele mai proeminente artiste ale genului laïkó-pop. Single-ul sau, Ipofero (2000), ramane cel mai bine vandut single al tuturor timpurilor in Grecia. Despina Vandi este a doua artista faimoasa in Grecia care sustine un concert la Hotel Vega. Anul trecut, Anna Vissi a fost invitata speciala la petrecerea aniversara a hotelului Vega, "5 ani de 5 stele".

In deschiderea acestor concerte, vor incanta publicul prezent cei de la Vega Band, trupa live a hotelului Vega. Acestia vor sustine concerte in fiecare seara a acestui sezon pe terasa restaurantului Akolade, incepand cu ora 20, urmand ca in serile de weekend sa ii urmeze invitatii speciali, in jurul orei 22. 

Rezervarile se pot face din timp la biroul Guest Relations al hotelului Vega, pe e-mail sales@hotelvega.ro sau la numarul de telefon 0725 402 942.