Hotel Vega: programul de entertainment, o preocupare vitala pentru un hotel de 5*

Mamaia - 27 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism

Pentru al patrulea an consecutiv, Hotel Vega din Mamaia isi face un obiectiv din a oferi oaspetilor sai mai mult decat un spatiu de cazare pe litoral. Aflat la mijlocul sezonului de vara, programul de entertainment este in plina desfasurare, captand in fiecare saptamana momente de neuitat pentru oaspetii hotelului.

Hotel Vega: programul de entertainment, o preocupare vitala pentru un hotel de 5*

In sectorul de lux al turismului, cererea pentru spectaculos este din ce in ce mai mare. Asteptarile cresc de la an la an ca urmare a diversificarii serviciilor hoteliere si a competitiei externe. Cu atat mai mult, un hotel de 5 stele trebuie sa vina mereu cu ceva nou, surprinzator in pachetul oferit oaspetilor sai, printre care se numara si acele momente de entertainment care de multe ori ne schimba vacanta intr-o amintire deosebita si transforma concediul intr-o calatorie.

In acest an, Hotel Vega pastreaza din momentele apreciate de-a lungul celor 3 ani, dar vine si cu spectacole noi si evenimente-surpriza.

Printre elementele familiare se numara prezentarile de moda, semnate Catalin Botezatu, care au loc in fiecare sambata seara pe terasa Restaurantului Akolade din Vega. In fiecare an designerul reuseste sa surprinda si sa includa cele mai diverse teme in prezentarile sale. Aviator, Egypt, Russia, Toreadors, sunt doar cateva dintre acestea.

O noutate o reprezinta in acest an teatrul interactiv pentru copii, spectacole organizate in fiecare saptamana pentru cei mai mici si mai pretentiosi dintre oaspetii hotelului.

Spectacolele de tip Live Cooking sunt o alta noutate atat pentru Hotel Vega, cat pentru litoralul autohton in general. In completarea unui meniu atractiv mediteranean cu puternice influente culinare italiene si in special siciliene, aceste adevarate spectacole oferite de echipa de bucatari a Hotelului Vega, coordonata de Maestrul italian Paolo Austero, Profesor in Arta Culinara, sunt puse in valoare de tematici culinare sustinute de regie muzicala si teatrala.

In fiecare seara, pe parcursul intregii veri, la superba oaza de pe plaja Hotelului, Oasis by Vega, se canta muzica live, iar sambata seara au loc concerte cu Butterflies in My Stomach si Berti Barbera.

Muzica live de calitate este indispensabila unei atmosfere placute. Vega Band asigura in fiecare seara, de 3 ani incoace,  o atmosfera de neuitat, in restaurantul Akolade al Hotelului Vega.

Ca si in 2010, cu velierul Adornate al Hotelului Vega se organizeaza croaziere pe Marea Neagra, excursii in Delta Dunarii sau la Balcic. Goeleta este ancorata in Portul Tomis si atunci cand nu navigheaza, sta la dispozitia vizitatorilor cu un meniu pescaresc mediteranean, intr-un cadru idilic amenajat in portul din Constanta.

Echipa Hotelului Vega spera ca prin efortul si pasiunea depuse in proiectele sale sa imbogateasca sejurul oaspetilor sai, multi dintre acestia reintorsi in hotel in fiecare an pentru promisiunea unei vacante de neuitat.