Petreceti Revelionul 2017 la Hotel Vega 5*

BUCURESTI - 29 noiembrie 2016

Comunicat tip Administrativ / Management in Monden / Lifestyle, Social, Turism, HoReCa, Internet


Muzica live, meniul atent ales pentru fiecare cina festiva, brunch sau pranz, sunt gandite astfel incat Noul An sa fie intampinat la Hotel Vega cu bucurie, belsug si armonie. Va invitam sa petreceti Revelionul 2017 cu oferte de cazare complete pentru 2 sau 3 nopti, incepand cu 31 sau 30 Decembrie

Petreceti Revelionul 2017 la Hotel Vega 5*

Restaurantele hotelului vor fi pregatite pentru mese festive si petreceri de Revelion atat pentru oaspetii hotelului Vega, cat si pentru cei din Constanta.

Restaurant Shanti by Vega, restaurantul care ofera experiente memorabile pentru orice cautator de refinament autentic, va asteapta pe 31 Decembrie pentru servirea pranzului, intr-un spatiu decorat armonios, cu vedere la mare.

Restaurantul Akolade va gazdui o petrecere de Revelion cu povesti si influente autentic dobrogene. De multe ori s-a mentionat ca Dobrogea este un model de colaborare multietnica si de aceea, ne-am propus ca la petrecerea dintre ani sa va facem dovada acestui lucru. De Revelion, la Restaurant Akolade se vor prezenta in fata dumneavoastra ansamblurile care prin dans si costumele traditionale, isi vor reprezenta comunitatea: ansamblul de dansuri tataresti Qarasu, ansamblul  de dansuri armanesti Iholu, ansamblul de dansuri grecesti Elpis si ansamblul dobrogean Brauletul.

Nu ne desprindem de conceptul unei seri festive de aceea vom pregati un meniu deosebit iar muzica live de inalta clasa asigurata de Vega Band va fi completata cu voie buna de Taraful Nelu Raducanu din Bucuresti – Orchestra Radio.

Sky bar-ul hotelului Vega, Violet Lounge, isi va intampina oaspetii cu band-ul Exes, din Bulgaria si Dj, pentru a ne asigura ca toti oaspetii se vor distra pana dimineata.

Si pentru ca trecem in noul an cu armonie, prima petrecere din 2017, din seara de 1 Ianuarie, il are ca invitat special pe Aurelian Temisan, alaturi de Vega Band.

Va invitam sa alegeti datele pachetului special si sa petreceti Revelionul 2017 alaturi de noi, la Hotel Vega!