Spectacol extraordinar in Mamaia cu Smiley si Loredana la gala aniversara a Hotelului Vega

Mamaia - 6 august 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Turism, HoReCa

Live site

In fiecare an, pe 8 august, Vega organizeaza una dintre cele mai spectaculoase petreceri de pe litoral. Printre artistii care au participat la evenimentul aniversar al hotelului in anii trecuti se numara Holograf si Directia 5, iar dintre artistii internationali, au sustinut concerte Anna Vissi si Shontelle. In acest an Smiley si Loredana vor sustine cate un concert pentru oaspetii hotelului Vega.

Petrecere aniversara

Petrecere aniversara "Hotel Vega 7 ani"

Petrecerea aniversara a hotelului Vega este un prilej de a sarbatori alaturi de oaspeti si colaboratori un moment aniversar deosebit. Cu un meniu pe masura evenimentului, un show complex de muzica, acrobatii, prezentari de moda si un spectaculos foc de artificii, petrecerea de pe 8 august se anunta a fi una memorabila atat pentru gazde, cat si pentru invitati. Pe scena amenajata la piscina hotelului Vega vor avea loc mai multe momente artistice.

Prezentari de moda Henry Cotton’s, Marina Yachting & MCS

Cele 3 branduri de imbracaminte de traditie din Italia se gasesc in exclusivitate in Romania in magazinul hotelului Vega din Mamaia, Vega Fashion Boutique, urmand ca acestea sa beneficieze in curand de o reprezentanta si in Bucuresti. In aceasta vara colectiile Henry Cotton’s, Marina Yachting si MCS se gasesc doar pe litoral si pot fi vizionate in prezentarile de moda care vor avea loc in cadrul petrecerii aniversare a hotelului Vega.

Concerte Smiley si Loredana

Cei doi artisti se afla intr-o perioada extraordinara a carierei: Smiley domina toate topurile muzicale cu piesa “Oarecare”, iar Loredana a lansat numai in ultimul an hiturile “Risipitor” si “Te iubesc” (featuring Nadir).

Show acrobatic

Trupa de acrobatie Sensation Mix va efectua cateva momente spectaculoase de jonglerie cu lumini si foc, precum si un moment unic de acrobatie cu cercuri la inaltime, deasupra piscinei hotelului Vega.

Cele mai spectaculoase momente ale evenimentului vor fi publicate pe contul oficial YouTube al hotelului Vega.

Echipa hotelului Vega doreste sa multumeasca cu aceasta ocazie tuturor partenerilor, colaboratorilor si oaspetilor sai si va da intalnire la urmatoarele evenimente marca Vega.