Velfina S.A. singurul producator roman prezent in acest an in Serbia la targul international Medipharm 2008

Campulung Muscel - 9 octombrie 2008

Comunicat tip General in Sanatate

Targul international de echipament si dispozitive pentru medicina si industria farmaceutica, Medipharm 2008 si-a deschis astazi portile.

Organizat anual la Belgrad, targul Medipharm se adreseaza unei categorii largi de producatori si distribuitori de dispozitive si echipamente de prim ajutor, echipamente electromedicale, de laborator, furnizori de servicii de sterilizare, din mai multe tari si se bucura in fecare an de prezenta a peste 12000 de vizitatori.
Desfasurata in perioada 9-11 octombrie, editia din acest an a manifestarii numara printre expozantii din peste 10 tari europene si un reprezentant al industriei produselor parafarmaceutice din Romania.

Producator roman de dispozitive medicale, firma Velfina este prezenta pentru prima data la targul Medipharm aducand pe piata din Serbia o gama completa de produse, printre care seturi sterile de unica folosinta, comprese impregnate sterie si sprayuri pentru arsuri, comprese sterile din tifon si fesi din tifon, adresate unui public profesionist dar si publicului larg.

Cu o experienta de 7 ani, activa pe piata dispozitivelor medicale, societatea VELFINA se adreseaza partenerilor sai, in special reprezentantilor medicali din cadrul clinicilor si spitalelor din tara, dar nu numai, cu solutii inovatoare care pot raspunde exigentelor, atat in ceea ce priveste eficienta pentru utilizare, cat si mentinerea unui bun echilibru al balantei eficienta-cost.

Solutiile gandite in acest sens se refera, in principal, la seturile sterile de unica folosinta prin care se elimina costuri greu de cuantificat in activitatea de ingrijire a bolnavului precum: timpul necesar pentru pregatirea materialelor si instrumentarului, costuri legate de instruirea personalului, costuri cu sterilizarea materialelor sanitare.

Aceste produse sunt astfel concepute pentru a raspunde, la cel mai înalt nivel de eficienta, nevoilor specifice, identificate in ramuri diferite ale sectorului medical: seturi sterile de unica folosinta (set nastere, set hemodializa, set sondaj urinar, set perfuzie, set Papanicolau, set microchirurgie, set chirurgical, set pansament gras/pansament sec) si seturi sterile de campuri operatorii.

VELFINA a dezvoltat, de asemenea, o gama de produse destinata tratamentului plagii in mediul umed (gama IMMERCI H0, H1, H2, H3) si primului ajutor in cazul arsurilor (gama Flamaderm).

Certificarea sistemului de management al calitatii demonstreaza capacitatea societatii de a garanta calitatea si satisfactia clientului.

Despre S.C. Velfina S.A.

Persoana de contact: Ionela Media,
Marketing Assistant
S.C. Velfina S.A.