“Descult in iarba” la RECICLONIADA – Bucuresti, 16 iulie 2010

BUCURESTI - 13 iulie 2010

Comunicat tip General in Social

Dupa lansarea cu succes la Street Delivery 2010, “Descult in iarba” se intoarce oras! Vineri, 16 iulie, de la ora 12:00 la ora 23:30, “Descult in iarba” va asteapta la RECICLONIADA in Piata George Enescu (Piata Revolutiei) – eveniment realizat de Primaria Municipiului Bucuresti impreuna cu Apa Nova Bucuresti si sustinut de Romprest – unde vom afla cu totii cum putem schimba fata orasul in care traim.

“Descult in iarba” la RECICLONIADA – Bucuresti, 16 iulie 2010

Vom invata cum sa avem un oras curat si sustenabil, vom afla cum putem contribui la crearea de spatii verzi si de relaxare pentru bucuresteni, iar spre seara vom dansa cu cei de la Sistem (la ora 21:00), cu Dj Dan Bazix si Dudawles (in deschidere).

“Descult in iarba” iti propune, cu acelasi entuziasm, sa te relaxezi intr-un spatiu special amenajat pentru a-ti alunga stresul si anxietatile urbane: cu iarba verde racoroasa, sevalete pentru pictat, carti pentru lectura, sezlonguri si perne confortabile, biscuiti cu ciocolata, frappe-uri si alte surprize.

Programul nostru din 16 iulie cuprinde:

• Pictura in iarba (pentru adulti)
• Concurs de desen (pentru copii)
• Lectura in iarba
• Licitatia tablourilor realizate la Recicloniada

Va asteptam cu drag sa ne reintalnim, de data aceasta intr-un loc cu o semnificatie deosebita pentru orasul nostru: Piata George Enescu, langa Piata Revolutiei. Haideti sa revolutionam stilul de viata in Bucuresti, sa-i aratam acestui oras ca-l iubim cu adevarat, cu gesturi concrete de grija si afectiune fata de urbea in care convietuim.

Despre proiectul “Descult in iarba”

Proiectul “Descult in iarba” vrea sa creeze cetateanului urban un spatiu ambiental minim in care sa poata evada din constructiile de beton si sticla, respectiv din automatismele si formalismul zilnice, dupa ce ii va fi revelat sau amintit cat de firesc si necesar este acest lucru.

“Descult in iarba” este un proiect de CSR (responsabilitate sociala corporatista) pe care VERDESSENZA il propune companiilor care ofera produse/servicii locuitorilor marilor orase, proiect in urma caruia se vor genera oportunitati pentru amenajarea spatiilor de relaxare in zonele orasenesti cu locuitori care sunt afectati de stresul si aglomeratia urbana – si unde sa gaseasca momente de relaxare fizica si psihica.

Concret, proiectul „Descult in iarba” construieste spatiile numite „iarbaland”-uri, spatii pe care le acoperim cu iarba si le dotam cu sezlonguri, perne, hamace, sevalete de pictura, carti si personal care intretine aceste spatii in care toti locuitorii orasului sunt invitati sa se relaxeze, desculti in iarba (la propriu). In aceste spatii se desfasoara activitati de relaxare si recreere: citire de povesti pentru copii, miniconcerte de muzica corala, jazz, pictura, licitatii ale picturilor realizate de vizitatori, cu strangere de fonduri pentru diverse cauze umanitare, exercitii de miscare in aer liber si relaxare.

Mai multe detalii despre acest proiect, va rog sa gasiti accesand link-ul http://www.descultiniarba.ro/

Despre S.C. VERDESSENZA SRL

Recicloniada este un eveniment in cadrul programului “Capitala creste Verde” organizat de Primaria Muncipiului Bucuresti si Apa Nova Bucuresti, cu sprijinul Romprest.

Parteneri: ECO-ROM, Ecoteca, ViitorPlus, Let s Do It, Romania!, Descult in iarba, H20 Shop.

Parteneri media: Radio ZU, Radio RFI Romania, Revista Knox.
Pentru detalii suplimentare contactati: Lavinia Marin – Responsabil Comunicare la e-mail paseste@descultiniarba.ro sau tel.: 0734.442.654

paseste@descultiniarba.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-verdessenza-srl/descult-in-iarba-la-recicloniada-bucuresti-16-iulie-2010