Aniversare 2 luni

Locul desfasurarii: Medias

Organizator: ZASS ELECTROCENTER

Am sărbătorit 2 luni în Mediaş!
În 21 aprilie, Zass Electrocenter a inaugurat un nou magazin în Mediaş, Şoseaua Sibiului 31-33.

Magazinul, structurat pe două nivele, a fost deschis conform noului concept al companiei promovat începând cu anul 2007.

Formatul unic pe piaţa din România, diferit prin gamă şi varietate de produse, şi susţinut de serviciile complementare sunt pentru Zass Electrocenter responsabilitate asumată.

Legat de promovarea noului şi gradul ridicat al inovaţiei produselor, amintim maşinile de spălat Electrolux cu funcţia Time Manager, televizoarele LCD Samsung cu tehnologie Movie Plus, Picture in Picture şi procesor de îmbunătăţire a culorii şi echipamentele IT produse sub brandul ProCell care folosesc procesoare Dual-Core de la Intel, de mare performanţă.

Totodată, acest nou concept promovează servicii complementare unice în România, sub sloganul “Cele mai complete servicii!” dintre care amintim discount-ul de bună vecinătate, care este o metodă de recompensare a clienţilor aflaţi în zona de proximitate a magazinului, banii înapoi garantat pentru produsele cumpărate şi facilitarea accesului la credite direct în magazin – prin “Cea mai mică rată din România!”

Aceste servicii, împreună cu gradul mare de inovaţie al produselor comercializate, crează un ambient în care nevoia consumatorului se transformã în plăcerea alegerii.

Zass Electrocenter!
Cele mai complete servicii!www.zasselectrocenter.ro

Despre S.C. ZASS PROTEUS & CO S.R.L.

Misiunea companiei ZASS PROTEUS & CO este de a identifica produsele si serviciile perfect adaptate nevoilor tale de:
- Confort
- Siguranţă
- Inovaţie în îmbunătăţirea stilului de viaţă
- Economie de timp în activităţile casnice, de îngrijire personală şi relaxare / delectare în sânul căminului tău. Toate acestea pentru a te bucura de mai mult timp cu cei dragi.

Participare: Intrare libera