O nouă investiție a fost finalizată la Câmpia Turzii. Spălătorie industrială ecologică pentru HoReCa, spitale și industrii de producție

Cluj-Napoca - 10 ianuarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, HoReCa

Anul 2022 debutează în județul Cluj cu o investiție în domeniul serviciilor. One Way, prin divizia sa specializată Industrial Laundry Transilvania, oferă servicii de spălătorie industrială beneficiarilor care dețin imobile în sistemul HoReCA, centre Spa, grădinițe, cluburi sportive, cabinete și unități medicale, industrii de producție, companii aeriene, unități militare și multe alte domenii și instituții.

Spălătoria industrială ecologică de la Câmpia Turzii

Spălătoria industrială ecologică de la Câmpia Turzii

 Ambiția noastră a fost să folosim un sistem de spălare wet cleaning cu barieră igienică, un sistem care reprezintă cea mai nouă alternativă ecologică la sistemul de curățare cu substanțe chimice cu percloretilenă. Este, practic, alternativa ecologică la curățarea chimică pe care o cunoșteam până acum 

Mariana Rădulescu, manager general One Way

Spălătoria industrială ecologică de la Câmpia Turzii este organizată astfel încât să se conformeze cerințelor legale specifice din domeniul medical. Investiția se ridică la aproximativ un milion de euro și este realizată de la zero.

Societatea a implementat Sistemul de Management al Calității de Mediu și SR OHSAS, care se referă la sistemul de management al sănătății și securității ocupaționale pentru activitățile cu spălare și curățare umedă.„Am construit la Câmpia Turzii o veritabilă făbricuță de spălat”, spune Mariana Rădulescu, managerul general al societății, „utilizând, în proporții relativ egale, resurse financiare proprii cât și fonduri europene”.

Unitatea de la Câmpia Turzii are capacitatea de procesare zilnică a șapte tone de textile, înțelegând prin aceasta procesul complet de spălare – uscare – finisare și ambalare. Aici, la Câmpia Turzii, pot fi spălate atât echipament de lucru industrial cât și lenjerii de pat și alte textile din sectorul HoReCa.„Oferim astfel servicii de curățare, spălare, detașare a petelor, dezinfectare, împachetare și ambalare a articolelor.

În plus, putem asigura livrarea acestora către beneficiar cu propria noastră flotă de mașini”, precizează Mariana Rădulescu, managerul general și proprietar al companiei.

Despre One Way

One Way este o companie cu capital românesc cu sediul în municipiul Cluj-Napoca, specializată în servicii profesionale și de curățenie. OneWay activează de 13 ani în domeniul de Facility Management, curățenie ecologică și servicii mentenanață, adresându-se astfel firmelor și companiilor care își optimizează costurile și doresc să beneficieze de servicii integrate la cel mai bun raport calitatate/preț.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-g-m-partner-servicii-generale-de-management-srl/o-noua-investitie-a-fost-finalizata-la-campia-turzii-spalatorie-industriala-ecologica-pentru-horeca-spitale-si-industrii-de-productie