S&T consolidează parteneriatul cu Cisco prin obţinerea celei mai înalte certificări Cisco UCS

BUCURESTI - 18 mai 2010

Comunicat tip General in IT&C

S&T şi Cisco au anunţat consolidarea parteneriatului şi au finalizat un efort concentrat în vederea sporirii capacităţilor de vânzări şi a furnizării de servicii pentru clienţii lor comuni. Acest parteneriat exclusiv îi conferă companiei S&T capacitatea de a vinde, proiecta şi instala în mod eficient soluţii şi produse pentru centrele de date şi Cloud Computing în toate ţările din Europa de Est.

S&T a obţinut cea mai avansată certificare în domeniul serverelor Cisco UCS (Unified Computing System), care include expertiza în domeniul tehnologiei server, la nivelul întregii regiuni a Europei de Est. Aceasta certificare este încă un pas realizat în consolidarea strânselor legături dintre cele două companii, care depun eforturi susţinute în direcţia dezvoltării pieţei de soluţii pentru centrele de date, acolo unde S&T are deja o prezenţă puternică de ani de zile. În plus, S&T este singurul partener regional din Europa de Est al coaliţiei VCE formată de companiile VMware, Cisco şi EMC, orientată în direcţia dezvoltării soluţiei 'Datacenter in a rack'. Această soluţie permite clienţilor să îşi acopere necesarul de echipamente de reţea printr-un singur bloc funcţional scalabil numit 'Vblock', care deserveşte dintr-un singur rack un număr de utilizatori de ordinul miilor.

În plus, soluţiile Vblock deschid o nouă dimensiune în domeniul procesării aplicaţiilor. Aplicaţii critice pentru afaceri, cum ar fi SAP, Oracle sau soluţii de tip BI (Business Intelligence), sunt deja disponibile pentru utilizare ca SaaS (Software as a Service). În mod deosebit, sub aspectul performanţei, Vblock oferă scalabilitate şi adaptare dinamică la cerinţele impuse de aplicaţiile utilizate în cadrul organizaţiei. În modul acesta, companiile sunt ajutate să gestioneze cu uşurinţă vârfurile de încărcare apărute în reţeaua lor, fără a fi nevoie de o intervenţie a administratorului de reţea.

În plan local, S&T deţine calificările de Cisco ATP (Authorized Technology Provider) pentru Data Center Unified Computing şi Cisco Gold Certified Partner, compania promovând soluţii de tip Private Cloud ca susţinere a eforturilor de consolidare a centrelor de date.

Cu ocazia recentului eveniment Cisco Expo, S&T România a prezentat principalele avantaje ale tehnologiei Cisco UCS şi ulterior a organizat, alături de partenerul său, o serie de demonstraţii de Cloud Computing care au arătat clienţilor valoarea de business adusă de acest nou concept. Împreună, cele două companii au realizat pentru clienţii comuni o serie de implementări la a căror reuşită echipa de specialişti S&T, prin flexibilitatea şi profesionalismul atestat de numeroasele certificări, a contribuit substanţial.

Despre S&T Romania

Despre S&T România - www.snt.ro

În cei 16 ani de activitate locală, S&T s-a implicat constant în dezvoltarea infrastructurii informaţionale din România. Compania oferă soluţii informatice adaptate necesităţilor clienţilor, bazate pe un portofoliu bogat de aplicaţii software, infrastructură hardware şi de comunicaţii, precum şi o gamă completă de servicii de consultanţă, proiectare, implementare de soluţii IT complexe, management de proiect, dezvoltare de software, pentru clienţi din domeniile guvernamental, telecomunicaţii, producţie industrială, servicii financiare, producerea şi distribuţia de energie, îngrijirea sănătăţii.
S&T furnizează servicii de suport tehnic şi mentenanţă pe bază de SLA şi servicii de tip outsourcing.
S&T România deţine certificări bazate pe standardele SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008 şi SR ISO/CEI 27001:2006 şi deţine premiul J.M.Juran pentru excelenţă în managementul calităţii.
S&T România este membră a grupului S&T, cel mai important furnizor de consultanţă IT, soluţii şi servicii IT pentru clienţii din Europa Centrală şi de Est, regiunea DACH (Germania, Austria, Elveţia), din Japonia şi China. Grupul numără aproximativ 2.600 de angajaţi şi a realizat vânzări în valoare de 411 milioane Euro în 2009.

Bogdan Learschi
Communication Manager

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-t-romania/s-t-consolideaza-parteneriatul-cu-cisco-prin-obtinerea-celei-mai-inalte-certificari-cisco-ucs