SA

Definitie SA

1. Abreviere Societate pe actiuni.2. Abreviere in limba franceza - "Societe Anonyme" (Societate anonima).Vezi Societate pe actiuni.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru SA? Propune definitie

Poze SA

 • SIGLE

  Poza: ANUNŢ DE ÎNCEPERE PROIECT M2-1909 - “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru SOCIETATEA DE INGINERIE SISTEME SIS SA

 • 10 motive sa vinzi!

  Poza: 10 motive sa vinzi!

 • Sa cumperi sau sa inchiriezi o locuinta pentru copilul tau, proaspat student?

  Poza: Sa cumperi sau sa inchiriezi o locuinta pentru copilul tau, proaspat student?

 • ANDERSSEN -consultanta SA 8000 - Consultanta ISO 27001 - certificare SA 8000 - certificare ISO 27001

  Poza: ANDERSSEN -consultanta SA 8000 - Consultanta ISO 27001 - certificare SA 8000 - certificare ISO 27001

 • Vezi toate pozele despre SA

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul SA.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la SA. Definitiile termenilor despre SA cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la SA, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la SA.