Saatchi & Saatchi


Descrierea companiei Saatchi & Saatchi

AchieveGlobal este lider mondial in oferirea de solutii integrate de training si consultanta, asigurand pentru partenerii cu care lucreaza transpunerea strategiilor de afaceri in rezultate concrete prin intermediul celor mai importante resurse ale fiecarei organizatii, oamenii.
In ultimii sapte ani au beneficiat de programele AchieveGlobal peste 6000 de romani, angajati ai celor 26 de parteneri actuali, cunoscute companii multinationale si romanesti. Resursele AchieveGlobal fac posibile mai mult de 10 implementari simultane de progrmae de training, cu traineri experimentati si certificati international.

AchieveGlobal dezvolta programe bazate pe cercetarea comportamentului uman si a celor mai bune practici ale momentului, adaptate nevoilor culturale specifice fiecarei tari in trei domenii de competenta: Vanzari, Servicii pentru Clienti si Leadership.

Lansarea curriculei de customer service “Achieving Stellar Service Experience” vine dupa alte programe implementate cu succes in Romania: “Professional Selling Skills”, “Professional Sales Negotiations”, “Strategies for Successful Presentations”, “Professional Sales Coaching”, “Interpersonal Managing Skills”, “Problem Analysis & Decision Making”, “Managing Collection Experiences”.

Comunicate Saatchi & Saatchi :

Vezi toate comunicatele companiei Saatchi & Saatchi.