Cel mai recent film al lui Nae Caranfil e finalizat la studiourile Chainsaw din Hollywood

BUCURESTI - 14 martie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pe picior de plecare la Festivalul de Film de la Cannes, Nae Caranfil lucreaza la ultimele detalii ale filmului „Restul e tacere” in cadrul studiourilor Chainsaw de la Hollywood.

Cunoscutul regizor Nae Caranfil isi termina lucrarile la ultimul sau film in cadrul studiourilor Chainsaw-Levels din Los Angeles, dupa ce cea mai mare a parte a procesului de post-productie a fost realizata la studioul Chainsaw Europe din Bucuresti. Caranfil a plecat la compania sora din Hollywood pentru mixul de sunet final al filmului „Restul e tacere” dupa care se va intoarce la studioul din Bucuresti pentru realizarea ultimului montaj.

Preconizat sa aiba premiera in toamna acestui an, „Restul e tacere” reprezinta o superproductie care povesteste aventura celor care au realizat in 1911 primul film de lung-metraj romanesc. Aspirant la un titlu in cadrul Festivalul de Film de la Cannes, acesta este al cincilea film de lung-metraj al lui Caranfil si ecranizarea unui scenariu cu care regizorul a castigat in 1995 premiul pentru cel mai bun scenariu al anului la Festivalul de film de la Paris, precum si trofeul Hartley & Merrill (locul doi) – Los Angeles, 1999.

Filmografia regizorului mai cuprinde „E Pericoloso Sporgersi” (1993), „Asfalt Tango” (1995), „Dolce far niente” (1999) si, cel care i-a adus recunoasterea internationala, „Filantropica” cu care a castigat in 2002 premiul publicului la Festivalul de Film de la Paris.

Despre Saatchi & Saatchi

Chainsaw Europe este singura companie specializata de pe piata autohtona ce asigura servicii integrate de post productie, imbinand experienta, tehnologia si know how-ul expertilor americani in acest domeniu cu talentul si creativitatea editorilor din Europa de Est. In prezent, compania continua sa-si extinda activitatea spre productii destinate retelelor de televiziune si industria de film. Chainsaw Europe este sucursala companiei americane Chainsaw Inc din Santa Monica, California. In Stalele Unite, Chainsaw este compania de post productie a unora dintre mai celebre show-uri de televiziune din Statele Unite precum Gala de Decernare a Premiilor Oscar, MTV Movie Awards precum si celebrul show de televiziune “American Idol”.

Andreea Carceoreanu
PR Supervisor
Saatchi & Saatchi
andreea.carceoreanu@saatchi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/saatchi-saatchi/cel-mai-recent-film-al-lui-nae-caranfil-e-finalizat-la-studiourile-chainsaw-din-hollywood