Inceput de an in ritmuri de punk-rock – E.M.I.L. unplugged la Acustic B52

BUCURESTI - 24 ianuarie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

In noul an TV Klumea aduce telespectatorilor sai trupa punk-rock E.M.I.L, continuand seria concertelor unplugged difuzate in cadrul emisiunii Acustic B52.

TV Klumea va difuza acest concert duminica, 5 februarie, incepand cu ora 18:00. Reluarile emisiunii vor avea loc pe 7 februarie, ora 21:00, 8 februarie, ora 24:00 si 9 februarie, ora 22:00.
Concertul trupei E.M.I.L. va contine piese de pe albumul “Rom, fum si vanilie”, album ce s-a nascut in perioada 2002-2005 ca un ghid al farmecului vietii. Albumul contine 14 povesti despre gustul de “Rom” la apusul soarelui, despre noptile pierdute in “Fum” si despre diminetile cu gust de “Vanilie”.

Formatia E.M.I.L. a luat fiinta in martie 2000 iar pe 8 decembrie 2000 are loc si debutul live al grupului, de atunci si pana acum trupa concertand in peste 100 de concerte live in toata tara. Fanii, sau mai bine zis prietenii E.M.I.L, urmeaza trupa pentru a-i fi alaturi la toate concertele acesteia fara sa tina seama de distante si conditii. E.M.I.L. canta asa cum simte – in stilul punk-rock, un stil foarte popular in Statele Unite, in special in California, cu influente din aceasta zona: ska, raggae, dub si upsteady.

Despre Saatchi & Saatchi

Proiectul Acustic B52 a pornit de la ideea prezentarii muzicii si trupelor romanesti intr-un alt context si dintr-o alta perspectiva decat cea cu care TV Klumea isi obisnuise publicul. Originalitatea, spontaneitatea si forta de expresie a unui concert live i-a indemnat pe realizatorii emisiunii Acustic B52 sa lanseze acest concept al concertelor unplugged in Romania. Printr-o interactiune directa a muzicienilor cu publicul vor fi povestite micile istorii din spatele melodiilor astfel, semnificatia acordurilor muzicale fiind dezvaluita. Sunetul brut, clar si neajustat al instrumentelor acustice fac aceste spectacole unice. Descoperim o muzica mai frumoasa, descoperim frumusetea naturaletii interpretarii live.

Evelyn Buzatu
Saatchi & Saatchi
Tel: 206.72.72
Fax: 206.72.73
evelyn.buzatu@saatchi.ro