Saatchi & Saatchi a dezvoltat campania de lansare a noului model Toyota Auris

BUCURESTI - 3 mai 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Campania de lansare a noului model Toyota Auris a fost dezvoltata de Saatchi & Saatchi si vine in continuarea celor derulate anterior de la inceputul anului pentru Toyota Yaris, NG Corolla si Lexus. Numarul 1 in lume in randul producatorilor auto, Toyota Romania se numara printre clientii Saatchi & Saatchi ca urmare a unui parteneriat incheiat in anul 2000.

Modelul Auris, noua Toyota, a fost lansat pe piata din Romania in luna martie a acestui an si vine sa satisfaca noi standarde si noi cerinte ale consumatorilor din segmentul strategic al hatchback-urilor de familie. Auris beneficiaza de un design special creat pentru Europa, dar ofera in acelasi timp valorile traditionale ale unei masini Toyota: calitate superioara, fiabilitate si placerea de a conduce.

“Lansarea noului model AURIS are o importanta deosebita in strategia Toyota in Europa si implicit in Romania. AURIS este o noutate absoluta in categoria hatchback-urilor din segmentul C, un model care impune standarde inalte de calitate la nivel tehnologic dar si estetic. Aducand o perspectiva inovatoare si proaspata, AURIS are o contributie serioasa in atingerea obiectivelor de vanzari pe care le avem, dar si potential pentru a fi un vector puternic de imagine al marcii Toyota.” – Mihai Bordeanu, Marketing Manager Toyota Romania.

“Saatchi & Saatchi a dezvoltat o campanie de lansare agresiva, pentru crearea notorietatii si interesului pentru marca AURIS, utilizand TV-ul ca suport media principal, cu sustinere pe reteaua nationala de OOH, presa centrala si de specialitate, cat si comunicare la nivel de showroom-uri. Primul flight al campaniei are ca actor principal masina si invita consumatorii sa descopere 'un nou inceput' in placerea, confortul si siguranta oferite de o aparitie absolut noua – TOYOTA AURIS, ‘accelerand’ perceptia de ‘calitate superioara’ - promisiunea principala a marcii TOYOTA“ - Carmen Barda, Account Director Saatchi & Saatchi.

“Multumim agentiei Saatchi & Saatchi pentru valoarea adaugata in implementarea strategiei de comunicare AURIS; lansarea AURIS in Romania demonstreaza inca o data eficienta unui parteneriat de succes existent intre Saatchi si Toyota.” a declarat George Kyriazis, General Manager Toyota Romania.

Saatchi & Saatchi, The Ideas Company, are Toyota in portofoliul de clienti inca din anul 2000 si se ocupa atat de comunicarea corporate cat si de comunicarea de brand pentru toate modelele pe care Toyota le are pe piata romaneasca, oferind communication brand strategy si toate serviciile de publicitate implicate de acest proces.

“Pretuim foarte mult parteneriatul nostru cu Toyota, care dureaza de 7 ani in Romania. Toyota a ajuns numarul 1 pe piata mondiala a producatorilor de masini, impunandu-se ca o marca de incredere, avand la baza o tehnologie superioara si inovatoare. Suntem mandri sa fim asociati cu Toyota, un brand atat de apreciat in intreaga lume, pentru calitate si fiabilitate, si speram prin ceea ce facem sa contribuim la dezvoltarea sa in regiune.” a declarat Radu Florescu, CEO Saatchi & Saatchi.

Echipa care a lucrat la campania Toyota din partea Saatchi & Saatchi este compusa din: Carmen Barda – Account Director, Adriana Ancuta - Senior Account Executive, Alina Enciu - Junior Account Executive, Paula Hotea – Client Service Director, Nick Hine - Creative Director, Marius Tianu - Senior Copywriter, Arnold Estefan - Art Director, Tudor Badica – AV Producer, George Floricel - Communication Planner (Zenith Media), Mihaela Cojocaru - Communication Planner (Zenith Media), iar din partea Toyota Romania: Mihai Bordeanu - Marketing Manager, Alexandru Cheta - Brand Manager si Ioana Marinescu - Junior Brand Manager.

Despre Saatchi & Saatchi

Fondata in 1970 la Londra, Saatchi & Saatchi activeaza acum in peste 95 de tari avand 152 de reprezentante. Principalii clienti internationali sunt: Procter & Gamble, Toyota, Sony. Saatchi & Saatchi s-a transformat cu rapiditate dintr-o agentie de publicitate intr-o agentie de idei. Vrea sa-si consolideze reputatia ca o pepiniera de idei novatoare care transforma brandurile si afacerile clientilor ei.

Andreea Carceoreanu
PR Supervisor
andreea.carceoreanu@saatchi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/saatchi-saatchi/saatchi-saatchi-a-dezvoltat-campania-de-lansare-a-noului-model-toyota-auris