Saatchi & Saatchi se relaxeaza cu Ciuc

BUCURESTI - 27 aprilie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Saatchi & Saatchi a conceput ultima campanie de imagine pentru brandul Ciuc, care vorbeste despre relaxare, prietenie si locatii selecte.

Pornind de la dorinta de a repozitiona brandul pe piata si a aduce mai multa forta personalitatii sale, agentia a conceput o campanie de imagine care comunica ideea de relaxare, fiind prima data cand o bere romaneasca se plaseaza pe acest teritoriu.
Si cum nimic nu sugereaza mai bine acest mesaj decat timpul petrecut cu prietenii, creativii de la Saatchi & Saatchi au gandit un spot simplu, dinamic si plin de buna-dispozitie. Personajele spotului vor sa savureze o bere Ciuc si pentru aceasta au nevoie de un loc deosebit, dar totusi familiar. Gasirea locului potrivit nu este tocmai un lucru usor, pentru ca ei sunt mereu in cautare de mai bine. Dar in cele din urma locatia ideala este gasita iar cadrul familiar e creat prin prezenta scaunelor de bar. Cautarile eroilor sunt rasplatite din plin, deoarece in sfarsit se pot relaxa cu Ciuc, bucurandu-se de o priveliste superba.
Cadrul de relaxare din finalul spotului se regaseste si in vizualul campaniei. Pe langa TV, campania cuprinde si print, materiale folosite in locurile de vanzare, precum si outdoor.
Odata cu noua pozitionare a brandului s-a introdus o noua eticheta, in fapt o varianta simplificata si rafinata a celei cunoscute. Tot in cadrul campaniei a fost relansat celebrul slogan « Inca una si ma duc ».
Pentru echipa care a turnat spotul « Scaunele », filmarile din Cipru nu au insemnat doar relaxare. In cele doua zile de filmare membrii echipei si-au petrecut cate 6 ore pe zi in masini in cautarea celor mai frumoase locatii, tot asa cum personajele din spot cauta cele mai selecte locuri pentru a-si savura berea. Filmarile au fost conduse de regizorul Titus Twister, director de imagine fiind Rainer Lipsky iar casa de productie aleasa, Tandem Film. Sedinta foto pentru vizualul campaniei a avut loc tot in Cipru, fiind realizata de studioul Carioca.
La realizarea campaniei Ciuc au contribuit din partea Saatchi & Saatchi : Nick Hine – Creative Director Cezar Panait – Copywriter, Dragos Ometita - Art Director, Cristina Iordanescu – Strategy Director, Paula Hotea – Client Service Director, Claudia Bodea – Account Director, Cristina Popescu – Account Supervisor, iar din partea Heineken Romania: Andreas Stieber – Marketing Manager, Gabriela Galatanu – Group Brand Manager si Nadia Mitrica – Brand Manager.

Despre Saatchi & Saatchi

Fondata in 1970 la Londra, Saatchi & Saatchi activeaza acum in peste 95 de tari avand 152 de reprezentante. Principalii clienti internationali sunt: Procter & Gamble, Toyota, Sony. Saatchi & Saatchi s-a transformat cu rapiditate dintr-o agentie de publicitate intr-o agentie de idei. Vrea sa-si consolideze reputatia ca o pepiniera de idei novatoare care transforma brandurile si afacerile clientilor ei.

Andreea Carceoreanu
PR Supervisor
andreea.carceoreanu@saatchi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/saatchi-saatchi/saatchi-saatchi-se-relaxeaza-cu-ciuc