Selected cu Fresh System a fost ales 'Cel mai bun produs nou din categoria alimentare'

BUCURESTI - 5 decembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

In luna octombrie, Selected cu Fresh System a primit premiul pentru „Cel mai bun produs nou din categoria alimentare” in cadrul Premiilor de Excelenta ale Industriei Bunurilor de Larg Consum, organizate de revista Piata.

Selected cu Fresh System a fost ales 'Cel mai bun produs nou din categoria alimentare'

„Am dezvoltat acest proiect convinsi fiind ca nevoia de repere este reala. Un campion este intotdeauna un reper pentru cei buni si foarte buni; prin aceste premii, am dorit sa descoperim campionii anului 2006”, declara organizatorii.

Categoria „Cel mai bun produs nou” a vizat produsele noi sau innoite, lansate sau relansate pe piata in perioada 1 august 2005 – 31 iulie 2006 si care se remarca prin cifra de vanzari realizata. Laureatii au fost desemnati prin vot de catre un esantion reprezentativ de comercianti, esantion realizat pe criterii stiintifice de compania de cercetari de piata MEMRB RTS Romania si revista Piata.

Despre Saatchi & Saatchi

Formula noua a produsului Selected consta in faptul ca, pentru prima data, eforturile de a pastra prospetimea cafelei se imbina intr-un proces special numit Fresh System. Pentru a obtine cea mai aromata cafea, sunt necesare trei etape. Cele mai bune soiuri de boabe de cafea trec printr-o etapa de prajire si astfel se obtin 900 de arome diferite. Cu ajutorul acestui sistem, dupa prajire, aromele sunt pastrate in interiorul boabelor prin racirea lor puternica. In momentul final, cel al macinarii, aromele nu se pierd si asa ia nastere Selected, o cafea intotdeauna proaspata.


Ana Bucur
Saatchi & Saatchi
T: 021 206 72 72 | F: 021 206 72 73
E: ana.bucur@saatchi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/saatchi-saatchi/selected-cu-fresh-system-a-fost-ales-cel-mai-bun-produs-nou-din-categoria-alimentare