Saatchi&Saatchi PR


Descrierea companiei Saatchi&Saatchi PR

Despre The ExP Group
The ExP Group este o organizatie multinationala de training profesional cu capital privat, având sediul central în Marea Britanie, la Londra si birouri în sase tari din Europa. În 2009, ExP a furnizat servicii de training profesinal în Olanda, Luxemburg, România, Serbia si Moldova. Anul acesta, alte trei tari s-au alaturat listei celor care primesc aceste servicii de training.
ExP investeste semnificativ în dezvoltarea pietei educationale de specialitate din România, încercând sa o alinieze la standardele pietelor de top din toata lumea. Echipa ExP a introdus în România cele mai multe calificari profesionale recunoscute la nivel international. ExP Group are cel mai mare numar de acreditari si certificari recunoscute de organizatiile internationale fata de orice alta companie de training din România.
ExP Group este singura companie de training profesional din România care în programele sale, se focuseaza într-un mod cuprinzator si echilibrat, pe functiile cheie ale unei afaceri: financiar, contabilitate, marketing, resurse umane, audit intern si management de risc.
ExP se mândreste cu una din masurile care pot asigura succesul imediat si pe termen lung: promovablitatea examenelor de calificare profesionala. Pe durata sesiunii de examinare pentru calificarea profesionala ACCA din cursul lunii iunie 2009, ExP a reunit un incredibil procent de trecere de 100% pentru pentru doua examene de ACCA pentru delegatii care au participat la întregul programul educational propus de ExP. În decembrie 2009, sesiunile de examinare ExP au atins o rata de trecere de 100% pentru patru examene ACCA, iar tinta este de a ajunge ca toate examenele sa primeasca calificativul maxim de trecere, punând la punct pentru toti cursantii si dezvoltând continuu o abordare educationala dintr-o maniera relevanta, atractiva si motivanta.

Comunicate Saatchi&Saatchi PR :

Vezi toate comunicatele companiei Saatchi&Saatchi PR.