Gealan FORTE Plus vă suplimentează bugetul familiei

BUCURESTI - 4 august 2010

Comunicat tip General in Afaceri

GEALAN, liderul pieţei româneşti de profile din PVC pentru ferestre şi uşi demonstrează printr-un calcul energetic special conceput pentru condiţiile termice din România că, prin folosirea eficientă a energiei şi prin reducerea pierderilor pentru încălzirea locuinţei prin termoizolare, fiecare dintre noi ar putea face economii de gaz metan de 2000 kWh anual, dar şi reduce emisiile de CO2 cu cel puţin 400 kg anual. Calculul de economisire de energie a fost realizat pentru 10mp de ferestre din sistemul S 8000 IQ Plus, cu o adâncime de construcţie de 83 mm.

„Românii ar avea cheltuieli mai mici pentru încălzirea locuinţei dacă ar conştientiza importanţa montării unor ferestre potrivite şi aceasta datorită proprietăţilor excelente de izolaţie termică ale profilului, ale sistemului de garnituri precum şi ale geamului termoizolator. Economiile realizate vor fi şi mai semnificative pe termen lung întrucât estimăm că, datorită ferestrelor Gealan Forte Plus, vor rămâne în buzunarele proprietarilor cel putin 6.500 ron în 10 ani”, explică Aurel Vlaicu, Director General al Gealan România.
Conductivitatea termică redusă a PVC-ului şi numeroasele alveole în configuraţia profilului conferă tâmplăriei din PVC o izolaţie termică superioară. Capacitatea de termoizolare a PVC-ului este mărita prin adâncimea mare a construcţiei profilului, de până la 83 mm, de modul de construcţie al profilului bazat pe mai multe camere interioare, de folosirea unui sistem dublu de etanşare şi a unui geam izolator corespunzător.

Despre Saatchi&Saatchi PR

Despre Gealan
Gealan Romania este compania care produce, de peste 16 ani, profile din PVC pentru uşile şi ferestrele din casa fiecăruia. În prezent Gealan România deţine o cotă de piaţă de aprox. 30% şi are cea mai mare notorietate în România pe piaţa ferestrelor din PVC. Compania colaborează cu cca 600 firme partenere în România pentru care livrează componentele şi tehnologia necesară producţiei de ferestre termoizolante din PVC. Printre produselele din portofoliu se regasesc rulouri, obloane şi diferite accesorii pentru ferestre şi uşi.

Ania Vladescu
PR Executive Saatchi&Saatchi PR
ania.vladescu@saatchi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/saatchisaatchi-pr/gealan-forte-plus-va-suplimenteaza-bugetul-familiei