Sacrificare de necesitate

Definitie sacrificare de necesitate

cazurile de taiere sau ucidere obligata a animalelor care nu mai pot fi recuperate economic, in urma unor boli incurabile sau a unor accidentari.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sacrificare de necesitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul sacrificare de necesitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la sacrificare de necesitate. Definitiile termenilor despre sacrificare de necesitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la sacrificare de necesitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la sacrificare de necesitate.