Business în creştere cu peste 42%

BUCURESTI - 6 aprilie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Media / Publicitate

Safety Broker a intermediat în primul trimestru al acestui an prime brute în valoare de peste 123 milioane lei, cu 42,9% mai mult decât cele 86 milioane lei intermediate în aceeași perioadă din 2015. Mai multe detalii, dar și planurile companiei pentru 2016 le găsiți în cele de mai jos:

Business în creştere cu peste 42%

În primele 3 luni din 2016, portofoliul de asigurări non-RCA gestionat de Safety Broker a crescut cu 25,5%, de la 22,6 milioane lei la peste 28,4 milioane lei. Din totalul subscrierilor realizate, polițele obligatorii RCA au generat venituri de 94,6 milioane lei (comparativ cu 63,4 milioane lei în T1/2015).

Principalele obiective pentru acest an sunt: dezvoltarea continuă a portofoliului non-RCA, depășirea unui volum total al primelor brute intermediate de 450 milioane lei – pentru prima dată în istoria de 11 ani a Safety Broker și creșterea capitalului social al companiei până la valoarea de 1 milion lei, pentru a putea derula activitatea în condiții optime, cu respectarea reglementărilor ASF. “În plus, ne vom continua procesul de transformare într-o organizație orientată exclusiv către clienții finali. Ei ne permit să existăm, iar satisfacția lor este cea care ne-a determinat să fim acum liderul pieței de intermediere din România”, declară Viorel Vasile, CEO al Safety Broker.

La 11 ani de la intrarea în UNSICAR, Safety Broker a decis să își urmeze propriul drum, privind cu încredere spre viitor, și să se retragă din asociație. “Le mulțumim colegilor din UNSICAR pentru colaborarea din toți acești ani si ne exprimăm și pe aceasta cale dorința de a ne implica și de a contribui și pe viitor la dezvoltarea pieței locale de asigurări”, declară oficialul companiei.

Safety Broker s-a alăturat uniunii profesionale a brokerilor imediat după înființare, în anul 2005, din dorința de a contribui la dezvoltarea pieței de specialitate dar și pentru a putea fi parte a dialogului dintre principalii jucători de atunci.

DESPRE NOI

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România.Safety Broker are în prezent o echipă managerială cu experiență îndelungată în asigurări și o rețea teritorială puternică în București, Alba, Arad, Argeș, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea si Vrancea. În 2013, compania s-a extins și în Republica Moldova.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/safety-broker-de-asigurare/business-in-creszere-cu-peste-42