Safety Broker deschide un Call-Center pentru victimele accidentului din Bulgaria

BUCURESTI - 22 septembrie 2014

Comunicat tip General in Banci / Asigurari, Media / Publicitate, Social, Turism, Logistica/Transport

Safety Broker anunta infiintarea unui Call-Center dedicat, in vederea informarii familiilor victimelor tragicului accident rutier produs ieri in Bulgaria - in contextul in care polita de asigurare RCA a autocarului implicat a fost emisa de catre Safety Broker si subscrisa la societatea de asigurari Carpatica Asig. 

Safety Broker deschide un Call-Center pentru victimele  accidentului din Bulgaria
 Facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru ca, alaturi de partenerii nostri de la Carpatica Asig, sa ii ajutam pe cei implicati in acest tragic eveniment. Transmitem, pe aceasta cale, condoleante familiilor indurerate 

Oficialii Safety Broker

Call-Center-ul Safety Broker este operational incepand din aceasta dimineata, orele 10:00, poate fi apelat la numarul de telefon 031.405.21.23 si va oferi tuturor celor interesati in mod direct consultanta specializata si suport in vederea facilitarii procedurii de deschidere a dosarelor de dauna.

Din primele informatii furnizate de catre autoritatile bulgare rezulta ca evenimentul s-a soldat cu decesul unei persoane si ranirea grava a altor cinci, informeaza Ministerul Afacerilor Interne din Romania. 

Reamintim faptul ca, ieri dimineata, in jurul orelor 05.00,  un autocar cu 25 de pasageri romani care circula de la Kusadasi, Turcia spre Romania s-a rasturnat in pasul Republika, intre localitatile Gurkovo si Veliko Tarnovo, din Bulgaria, datorita neadaptarii vitezei la conditiile meteo.

"Facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru ca, alaturi de partenerii nostri de la Carpatica Asig, sa ii ajutam pe cei implicati in acest tragic eveniment. Transmitem, pe aceasta cale, condoleante familiilor indurerate", au declarat oficialii Safety Broker.

Vom reveni cu informatii suplimentare pe masura ce acestea devin accesibile.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/safety-broker-de-asigurare/safety-broker-deschide-un-call-center-pentru-victimele-accidentului-din-bulgaria