Safety Broker, Signal Iduna şi Synevo lansează ȋn România, o nouă generaţie de produs individual de asigurare de sănătate - First Care

BUCURESTI - 30 octombrie 2019

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Live site

First Care a fost creat luând ȋn considerare structura și necesitatea actualului sistem de asigurări de sănătate şi asigură asistenţă primară, cazurile medicale abordate de medicina de familie şi ȋndrumarea către specialişti. Produsul este inovativ, adaptat nevoilor reale de suport ale clienţilor şi utilizează tehnologia digitală de la emitere şi până la cel mai mic detaliu de accesare sau administrare.

Safety Broker

Safety Broker

Produsul are la bază patru principii esențiale cu rol de sprijin pentru nevoile identificate în piața asigurărilor de sănătate:

Utilitate - In practică peste 70% din cazurile medicale sunt diagnosticate şi tratate in baza rezultatelor analizelor de laborator.

Accesibilitate – Atât din perspectiva geografică cât şi financiară

Simplitate – Uşurintă ȋn ȋnţelegerea, utilizarea şi administrarea produsului

Calitate – Parteneri de incredere ce oferă produse de ȋnaltă calitate.

“Safety Broker a identificat ȋn piata de asigurări nevoia unui produs care să acopere necesitatea controlului anual de rutină şi riscul de imbolnăvire pentru clienții noștri.  Cu ajutorul partenerului nostru strategic Signal Iduna am reușit să aducem în piața de asigurări de sănătate din România acest produs inovativ. Inovaţia se datorează și partenerului Synevo care dispune de cea mai performantă tehnologie medicală și de o vastă rețea teritorială” – a declarat Viorel Vasile, CEO Safety Broker.

Urmărind direcţia strategică a companiei in asigurări de sănătate şi din dorința noastră de inovare continuă incepand cu 2019 si în piața de retail, am creat împreună cu ajutorul celor doi parteneri, un produs care vine în ajutorul clienților bine informați și preocupați de sănătatea lor și a familiilor.” – a declarat Tiberiu Maier, CEO Signal Iduna Romania

„Românii sunt din ce in ce mai interesați de adoptarea unui stil de viață sănătos, acordând o atenție crescută stării de sănătate și prevenției. Controalele anuale de rutină contribuie la prevenirea și tratarea cu succes a unui număr mare de afecțiuni descoperite în faze incipiente. Synevo se alătură acestui parteneriat cu o rețea de 114 centre de recoltare amplasate în peste 50 de orașe din țară. Probele sunt prelucrate în laboratoare moderne din București și din țară, care permit stabilirea unui diagnostic sigur într-un interval minim de timp. Vom continua să ne implicăm în parteneriate de acest tip și să investim în extinderea regională, gama de servicii oferite și în educația medicală continuă a echipei noastre”, a declarat Laurențiu Luca, director general Synevo România.

Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România, a raportat la sfarşitul S1 2019 o creştere a Primelor Brute Intermediate de 11,25% faţa de aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungand pana la 189 mil RON.

Despre Synevo România

 

Synevo este liderul în diagnostic de laborator din România, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2018, Synevo România administra o rețea națională de 16 laboratoare și 99 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând pe parcursul întregului aproximativ 16 milioane de teste.

 

Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).

Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro

Signal Iduna- Expertul pieţei asigurărilor corporate de sănătate de peste 10 ani, SIGNAL IDUNA incepând cu 2019 a lansat o nouă generaţie de produse de asigurări de sănătate individuale, simple, adaptate nevoilor pieţei locale şi cu emitere 100% digitală.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/safety-broker-de-asigurare/safety-broker-signal-iduna-si-synevo-lanseaza-n-romania-o-noua-generatie-de-produs-individual-de-asigurare-de-sanatate-first-care