Salariu brut impozabil

Definitie Salariu brut impozabil

Salariul brut impozabil cuprinde salariul brut de baza la care se adauga: - sporurile, - indemnizatiile si alte adaosuri de acest fel, - compensarile si indexarile primite ca urmare a cresterii preturilor si tarifelor, avantajele in natura (salariul in natura), diminuate cu contributia personalului pentru pensia suplimentara si la fondul de somaj, - alte elemente prevazute de lege (Legea impozitului pe salarii nr.32/1991 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Salariu brut impozabil? Propune definitie

Poze Salariu brut impozabil

 • Avocat Dr. Daniel MOREANU

  Poza: Avocat Dr. Daniel MOREANU: Noul salariu minim brut, “munca la gri”, „salariul în plic” şi alte modificări legislative pentru salariaţi şi angajatori!

 • Profitul brut al ING Asigurari de Viata a crescut cu 75,2%

  Poza: Profitul brut al ING Asigurari de Viata a crescut cu 75,2%

 • Helco lanseaza programul Rabla pentru brutarii

  Poza: Helco lanseaza programul Rabla pentru brutarii

 • Brutus Östling, ambasador Canon, vine la Fotogenica 2013.

  Poza: Brutus Östling, ambasador Canon, vine la Fotogenica 2013.

 • Vezi toate pozele despre Salariu brut impozabil

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Salariu brut impozabil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Salariu brut impozabil. Definitiile termenilor despre Salariu brut impozabil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Salariu brut impozabil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Salariu brut impozabil.