Salariu brut

Definitie Salariu brut

Toate veniturile brute din munca, constand din salariul de baza, precum si din adaosurile salariale corespunzatoare cu munca prestata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Salariu brut? Propune definitie

Poze Salariu brut

 • Avocat Dr. Daniel MOREANU

  Poza: Avocat Dr. Daniel MOREANU: Noul salariu minim brut, “munca la gri”, „salariul în plic” şi alte modificări legislative pentru salariaţi şi angajatori!

 • Profitul brut al ING Asigurari de Viata a crescut cu 75,2%

  Poza: Profitul brut al ING Asigurari de Viata a crescut cu 75,2%

 • Helco lanseaza programul Rabla pentru brutarii

  Poza: Helco lanseaza programul Rabla pentru brutarii

 • Brutus Östling, ambasador Canon, vine la Fotogenica 2013.

  Poza: Brutus Östling, ambasador Canon, vine la Fotogenica 2013.

 • Vezi toate pozele despre Salariu brut

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Salariu brut.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Salariu brut. Definitiile termenilor despre Salariu brut cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Salariu brut, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Salariu brut.