Vine, vine Mos Craciun!

BUCURESTI - 14 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Nu e noutate pentru nimeni ca luna decembrie este o luna a daruirii, a cadourilor, a vacantei de iarna, a petrecerii cu prietenii. Este luna in care daruim si primim cadouri, iar ocaziile sunt pretutindeni: Mos Niculae, Mos Craciun, Anul Nou. Salon Bellissima este alaturi de dumneavoastra oferindu-va cadouri si ajutandu-va sa daruiti la randul dumneavoastra cadouri minunate celor dragi.

Pentru ca aceasta este luna in care cautati frenetic super oferte, Salon Bellissima este alaturi de dumneavoastra cu o SUPER OFERTA de iarna. Nu pierdeti ocazia de a beneficia de oferta super speciala a salonului valabila in perioada 20 noiembrie 2005 – 31 ianuarie 2005. Un abonament de 12 sedinte electrostimulare este doar 150 RON, in timp ce un abonament similar insa sub termocuverta doar 180 RON. Reduceri speciale sunt si la abonamentele combinate – exceptional, 5 sedinte electro si 5 sedinte masaj/termocream numai 200 RON. Si nu in ultimul rand, super pachetul Bellissima, sinergia serviciilor salonului Bellissima, este numai 420 RON. Pentru lista completa a ofertelor speciale consultati www.salon-bellissima.ro.
Si pentru ca luna aceasta cuvantul de ordine este a DARUI, va oferim posibilitatea sa faceti cadouri exceptionale prietenelor dumneavoatra, cadouri care sa le ofere momente de relaxare, sa la redea increderea in sine. Salon Bellissima va pune la dispozitie BONUL CADOU in valoare de numai 100 RON pe care il puteti face cadou prietenelor dumneavoastra la ocaziile speciale oferite de aceasta luna a cadourilor.
BONUL CADOU ofera posibilitatea detinatoarelor sa primeasca serviciile salonului in valoare de 100 RON, pe baza lui beneficiind si de o reducere de 10% la preturile de lista afisate. Detinatoarele BONULUI CADOU pot alege oricare din serviciile salonului si pot opta pentru abonamente de valori mai mari, putand sa plateasca doar diferenta de pret peste 100 RON.
Puteti achizitiona BONUL CADOU in cadrul salonului nostru sau va poate fi transmis prin posta cu valoare ramburs. Nu pierdeti ocazia de a oferi prietenlor un cadou minunat ce va fi apreciat si savurat!
Si pentru ca la noi pietenia e la mare pret, si vrem sa va ajutam sa daruiti, pentru oricare abonament achizitionat in perioada 20 noiembrie 2005 – 31 ianuarie 2006, oferim cadou unei prietene a dumneavoastra o sedinta gratuita similara cu cele din abonamentul dumneavostra.

Despre Salon Bellissima

Nu pierdeti ocazia sa fiti frumoase de sarbatori, sa aveti un ten superb si o silueta de invidiat. Pentru aceasta exista SALON BELLISSIMA!

Str. Barbu Delavrancea nr. 2, Parter, Ap. 4, Sector 1, Bucuresti.
Mijloace de transport: metrou Piata Victoriei, autobuze 300, 282, 205 si tramvaie 20,24,34.
319 27 40; 0724.940.620; 0742.519.554