Primul DVD cu lectii de dans SALSA din Romania s-a lansat!

BUCURESTI - 1 septembrie 2004

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle


Suntem fericiti sa va anuntam lansarea primului DVD cu lectii de Salsa din Romania.
Adresam acest DVD tuturor celor ce doresc sa invete acasa cativa pasi de Salsa... si celor care iubesc muzica latino in general! Aceasta editie a fost produsa intr-un numar foarte limitat si de aceea va invitam sa-l comandati cat mai repede!In acelasi timp avem placerea sa va anuntam si lansarea sit-ului www.salsagalaxy.com, ce se adreseaza intregii comunictati de dansatori si iubitori de muzica si dans!


Cateva cuvinte despre acest DVD, ceea ce inseamna el si de ce a aparut!

Cand am anuntat catorva dintre prieteni intentia noastra de a produce un DVD instructional, toti au fost extrem de incantati, dar au dorit sa stie cum de ne-a venit ideea, avand in vedere ca Salsa in Romania nu este suficient dezvoltata...
Ei bine, ideea ne-a venit in timpul lectiilor de dans, cand ne-am trezit in situatia de a repeta foarte mult niste pasi, pentru ca incepatorii aveau probleme in a-i retine si a-i executa pe ritm.
Stiam de existenta unor asemenea DVD-uri in strainatate, unde Salsa este mult mai dezvoltata ca aici, si ne-am zis: "De ce nu?" Asa elevii nostri vor avea ocazia sa repete acasa ceea ce predam la curs si astfel le va fi mult mai usor sa intre corect pe ritm si sa execute pasii. In acelasi timp ne-am gandit si la celelalte persoane, ce nu sunt din Bucuresti si care ar dori sa invete sa danseze Salsa.
Deci, ne-am axat pe pasii de baza din Salsa, fara de care nu se poate construi nimic frumos si corect.
O sa gasiti pe acest DVD o scurta explicatie a originii muzicii si dansului Salsa, explicatii asupra posturii corpului si a modului corect de executare a miscarilor, pasii de baza cei mai importanti si executarea unui "spot turn". Ca bonus, am adaugat ceea ce se numeste "Shines" - o serie de miscari ce se executa in mod individual de catre dansatori, pe anumite parti ale melodiei, avand rolul de a permite celor doi parteneri sa fie creativi si sa interpreteze muzica, aducand un plus de savoare dansului.

Speram ca DVD-ul va va fi de ajutor si va va convinge despre frumusetea acestui stil de muzica si a dansului in general….


Noi povestind despre ceea ce inseamna dansul:

Dragos, manager general al scolii de dans Salsa Galaxy:

“Dansul este ca orchestratia unui cantec...Toti pot folosi aceleasi miscari, dar cine va avea succes? Un dansator bun iti influenteaza ratiunea, dar un dansator mare iti influenteaza emotiile. Simplitatea este cu adevarat sofisticata.”

Raluca, manager artistic al scolii de dans Salsa Galaxy:

“Cand iei lectii de dans, inveti pasi... inveti pasi si iarasi inveti pasi. Poate sa dureze mult timp. Si apoi, intr-o zi, inveti pur si simplu sa dansezi, si e atat de diferit!”


Despre SalsaGalaxy

Acest DVD se poate comanda, deocamdata , doar on-line de pe site-ul http://www.salsagalaxy.com sau telefonic la 0726.530.650., dar cu ajutorul dumneavoastra poate gasim si alte variante de comercializare/promovare.
Scoala "Salsa Galaxy"
Dragos Balea
tel: 0726.530.650
dragos@salsagalaxy.com