saltpr    

Comunicate de presa si evenimente pe tema saltpr

 • saltpr. #ManancResponsabil

  saltpr

  Bucuresti - 20 May 2015

  Comunicat de Flama Invest

  În luna mai, promovată ca și luna internațională a alimentației fără gluten și de luptă împotriva alergiilor, AlimenteSpeciale.ro alături de Salt PR și de 12 bloggeri culinari din România dau startul campaniei de educație alimentară # ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fara zahar , fara gluten , #manancresponsabil , alimentespeciale.ro , saltpr , fara lapte

  Vezi toate comunicatele de presa despre saltpr

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul saltpr.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la saltpr. Informatiile despre saltpr cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul saltpr, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la saltpr, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.