Stagiu TAIYIN (Numai pentru femei)

BUCURESTI - 17 mai 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Introducere in Taiyin. Tipologiile feminine fundamentale

Perioada Stagiu : 26 - 27 Mai 2007

Te-ai intrebat vreodata de ce unele femei par sa se simta atat de bine pentru ca sunt femei iar altele isi petrec toata viata sa demonstreze ca sunt la fel ca barbatii?

Te-ai intrebat vreodata de ce esti atat de diferita de prietena ta, de ce nu esti si tu la fel ca femeile pe care le admiri?

Te-ai simtit vreodata complexata pentru ca nu ai si tu sanii mari ca ai atator sex-simboluri sau ca nu esti la fel de inalta, la fel de frumoasa, ca fotomodelele care (teoretic) constituie un criteriu de frumusete?

Stagiul din aceasta perioada este o introducere in practicile interne feminine - Taiyin - dar nu numai atat, este in acelasi timp si un prim pas in intelegerea naturii feminine si a modului specific de transformare interioara.

Vei avea posibilitatea pe durata acestui stagiu:
•sa iti descoperi propria tipologie feminina;
•sa intelegi de ce sunt femeile diferite intre ele;
•sa intelegi cum poti sa te simti impacata si implinita in propriul corp si in propria viata;
•sa intelegi ca propria ta valoare nu se masoara dupa sistemul de valori al barbatilor.


Despre San

Taiyin-ul este in esenta o practica interna, care abordeaza atat aspectele interioare ale femeii cat si aspectele exterioare, cele privitoare la modelarea corporala, in primele etape fiind abordat in mare parte ca o forma de arta corporala.

Astfel este necesara cunoasterea si desavarsirea propriei tipologii, acest lucru fiind in legatura cu exprimarea reala si libera a propriei feminitati.

Detalii si inscrieri:
0727.772.291
0720.722.153
carmen.butcaru@yahoo.com