Parteneriat strategic pentru Servicii Cloud & Cybersecurity la cele mai inalte standarde

BUCURESTI - 12 octombrie 2021

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Internet, Energie

Începând din luna octombrie, SANDLINE va oferi servicii complete de securitate cibernetică către ClusterPower și clienții acestora.

Astfel, în urma acestui parteneriat strategic, serviciile oferite de ClusterPower vor fi protejate la cele mai înalte standarde printr-o abordare orientată pe managementul riscurilor, al vulnerabilităților și incidentelor de securitate cibernetică.

Sandline - ClusterPower

Sandline - ClusterPower

 La SANDLINE suntem preocupați în primul rând în a oferi cele mai bune servicii de management al vulnerabilităților, iar colaborarea inițiată cu cei de la ClusterPower este o ocazie excelentă de a pune în practică abordarea inovativă pe care am dezvoltat-o în urma unui program ambițios de cercetare. În fapt, vom pune la dispoziția partenerilor noștri un instrument performant de management al vulnerabilităților, CENTRALEYEZER, oferind o siguranță superioară atât companiei, cât și clienților săi. 

Radu STANESCU, CEO Sandline

SANDLINE este o companie de consultanță în domeniul securității informațiilor cu peste 14 ani experiență, auditor NIS acreditat, oferind soluții si servicii integrate in vederea managementului vulnerabilităților printr-o abordare orientata pe minimizarea riscului pentru organizație.

ClusterPower este cel mai mare furnizor de servicii cloud din Estul Europei, dispunând de tehnologie de ultimă oră în ceea ce privește stocarea și protecția datelor, dar și din punct de vedere al eficienței energetice a centrului de date.

ClusterPower, companie înființată în 2019 de antreprenorii locali Cosmin Georgescu, Vladimir Ester şi Carmen Ursa Georgescu, construiește lângă Craiova un parc tehnologic de centre de date care va deveni cel mai mare din România şi unul dintre cele mai mari din Europa, printr-o investiție de circa 40 de milioane de euro. Prin acest proiect, ClusterPower devine primul cloud provider autorizat de Nvidia pe soluții de inteligență artificială din sud-estul Europei.

„Suntem încântați să încheiem acest parteneriat, care va contribui semnificativ la securitatea serviciilor pe care le oferim clienților noștri. Excelența și încrederea sunt termenii care caracterizează relația pe care ClusterPower o construiește atât cu partenerii săi, cât și cu clienții, iar aceasta este motivul pentru care continuăm parteneriatele cu furnizorii de top din industrie, așa cum este SANLINE,” declară Cosmin GEORGESCU, CEO ClusterPower.

Mai multe detalii sunt disponibile atât pe sandline.ro & centraleyezer.io, cât și pe www.clusterpower.ro.

Despre Sandline S.R.L.

Sandline este o companie de consultanță în domeniul securității informațiilor cu peste 14 ani experiență, oferind soluții si servicii integrate in vederea identificării vulnerabilităților IT și remedierii lor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sandline/parteneriat-strategic-pentru-servicii-cloud-cybersecurity-la-cele-mai-inalte-standarde