Prima companie romaneasca prezenta la HackerHalted USA

BUCURESTI - 24 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

In perioada 25 - 27 octombrie 2011, Sandline va fi prezenta in calitate de Silver Partner la cea mai mare conferinta pe teme de securitatea informatiilor, HackerHalted.


Cu aceasta ocazie, Radu Stanescu - CEO Sandline - va prezenta lansarea ultimului produs al companiei: Blackberry WatchDog - o solutie software de monitorizare a datelor transmise prin echipamente Blackberry.

Blackberry WatchDog

Blackberry WatchDog

 Datorita inaspririi situatiei economice globale, companiile se lovesc tot mai des de incidente de securitate si scurgeri de informatii confidentiale 

Radu Stanescu, CEO Sandline

HackerHalted este o conferinta internationala organizata anual de EC-Council pe teme de securitatea informatiilor, prevenirea atacurilor cibernetice si a scurgerilor de informatii. Anul acesta HackerHalted va fi organizata in Miami SUA, fiind anuntati peste 2000 de participanti si experti in domeniu.

“Datorita inaspririi situatiei economice globale, companiile se lovesc tot mai des de incidente de securitate si scurgeri de informatii confidentiale”  a declarat Radu Stanescu, CEO Sandline - Blackberry WatchDog.

Conform ultimului raport Ponemon Institute - USA, valoarea datelor scurse dintr-o companie victima a unei scurgeri de informatie se situeaza intre 785.000 USD si 35 mil USD.

“Va asteptam cu placere la standul nostru!” a mai adaugat Radu Stanescu.

Sandline are o experienta de 5 ani in domeniul securitatii informatice, cu specializare in etica de hacking, teste de penetrare a sistemelor informatice si securizarea acestora impotriva atacurilor cibernetice. 

Despre Sandline S.R.L.

Pentru mai multe informatii, vizitati:
- http://hackerhalted.com
- http://sandline.ro
- http://blackberry-watchdog.com

Radu Stanescu poate fi contactat la:
- Email: radu.stanescu@sandline.ro
- Telefon: 0722 234 788