Sandline devine partener oficial in Romania al SecureNinja, lider in trainingul de IT security

BUCURESTI - 5 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C, HR

Bucuresti – 5 aprilie 2012 – Sandline Romania, singura companie din lume ce a adus pe piata un produs de monitorizare a datelor transmise prin Blackberry, devine acum partener oficial in Romania al SecureNinja , lider international in IT security training .

Sandline devine partener oficial in Romania al SecureNinja, lider in trainingul de IT security
 Alegerea Sandline ca partener oficial in Romania este dovada ca ne dorim sa ne extindem pe plan international. Suntem incantati ca am facut acest parteneriat cu o companie ce are o reputatie atat de buna si suntem convinsi ca va fi o colaborare fructuoasa 

Leonard Chin - Vice President SecureNinja

Prin acest parteneriat, Sandline va oferi atat in Romania, cat si in regiune, serviciile renumite de training din portofoliul Secureninja, de la nivelul de baza Security pana la Advanced Hacking si cursuri managementul securitatii informatiei. Aceasta pregatire se va specializa in programe de risc pentru agentii guvernamentale incluzand asigurarea informatiei, evaluari de securitate si solutii de cyber-security.

“Este o onoare sa fim desemnati partenerul oficial in Romania al SecureNinja”, spune Radu Stanescu, Managing Director Sandline. “Reputatia lor de a aduce pe piata cei mai buni consultanti si traineri combinata cu metodologia noastra de ultima ora va aduce servicii de cea mai inalta calitate in Romania” a mai adaugat Radu Stanescu.

In faza initiala, Sandline va pune la dispozitie o serie de programe de training care vor atrage atentia asupra securitatii informatiei pentru end-useri. De asemenea, va aduce in prin plan programe extrem de performante ce vor veni in sprijinul fortei de munca din domeniul securitatii informatiei din Romania, oferindu-le atat programele, cat si pregatirea necesara pentru a asigura integritatea retelelor si infrastructurilor IT ale organizatiilor lor.

 “Alegerea Sandline ca partener oficial in Romania este dovada ca ne dorim sa ne extindem pe plan international. Suntem incantati ca am facut acest parteneriat cu o companie ce are o reputatie atat de buna si suntem convinsi ca va fi o colaborare fructuoasa”, a declarat Leonard Chin, vice-presedinte SecureNinja.

Despre SecureNinja

SecureNinja este lider in Information Security, IT training si certificari precum CISSP, Security+, CEH, CAP, CISM, ISSEP, ISSMP, ISSAP, Cloud Security, Wireless Security si Computer Forensics. SecureNinja furnizeaza programe ce vin in intampinarea nevoilor companiilor de peste 8 ani. Programele noastre de training formeaza si certifica angajatii din punctele critice ale afacerii Dvs. Avand o echipa formata din profesionisti certificati, compania noastra isi demonstreaza angajamentul in a va oferi contravaloarea investitiilor tehnologice si in indeplinirea adecvata a cerintelor voastre. SecureNinja a dezvoltat un program aliniat la normele  National Initiative for Cybersecurity Education (NICE) care ajuta la formarea unei forte de munca extreme de performanta in domeniul Cybersecurity. Pentru mai multe informatii, accesati www.secureninja.com

 

Despre Sandline

Sandline a fost infiintata in 2007 de catre experti in domeniul penetration testing avand ca scop crearea unei surse independente de expertiza. O companie dinamica, ce analizeaza cele mai recente trenduri de securitate si care contribuie la aceasta industrie cu programe de training si prezentari la conferinte de securitate, Sandline joaca un rol cheie in protejarea informatiilor organizatiilor cu care colaboreaza In ultimii ani, Sandline a lucrat exclusive cu banci si companii de asigurari, precum si cu diferite organizatii din sectorul public. Pentru mai multe informatii, accesati www.sandline.ro

Despre Sandline S.R.L.

Sandline are o experienta de 5 ani in domeniul securitatii informatice, cu specializare in etical hacking, teste de penetrare a sistemelor informatice si securizarea acestora impotriva atacurilor cibernetice.