SCADA Security Training

Locul desfasurarii: Institului de Statistica

Organizator: Sandline

SCADA Security Training

 

Pentru prima data in Romania, Sandline ofera primul curs de securitate SCADA

 

Sandline, în parteneriat cu New Media Academy, Centrul de Strategii Avansate și KIRS Forwarding anunta organizarea primului si singurului Curs de Securitate SCADA din România.

 

Prin intermediul acestui proiect, Sandline, în parteneriat cu New Media Academy, Centrul de Strategii Avansate, KIRS Forwarding isi propune dezvoltarea abilitatilor si competentelor profesionale pentru ofițerii de Securitate pentru sistemele SCADA, manageri IT / Securitate IT, manageri Risc și operatori de sisteme SCADA.

 

SCADA este prescurtarea pentru Monitorizare, Control și Achiziții de Date (Supervisory Control And Data Acquisition). Termenul se referă la un sistem amplu de măsură și control, automatizările SCADA fiind folosite pentru monitorizarea sau controlul proceselor chimice, fizice sau de transport. Cea mai mare parte a operațiunilor se execută automat de către RTU - Unități Terminale Comandate la Distanță (Remote Terminal Unit) sau de către PLC- Unități Logice de Control Programabile (Programmable Logic Controller). Funcțiile de control ale centrului de comandă sunt de cele mai multe ori restrânse la funcții decizionale sau funcții de administrare generală.

Despre SANDLINE S.R.L.

Sandline este o companie de consultanță în domeniul securității informațiilor cu peste 10 ani experiență, oferind soluții si servicii integrate in vederea identificării vulnerabilităților IT și remedierii lor.

Confirmare pana la data: 17 June 2014

Participare: Taxa de participare

Parteneri eveniment:
  • Centrul de Strategii Avansate Centrul de Strategii Avansate
  • KIRS Forwarding KIRS Forwarding
  • New Media Academy New Media Academy