Albirea dintilor prin tehnici ultraperformante la clinica stomatologica Dental Premier

BUCURESTI - 9 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

O dantura mai alba, deci mai frumoasa, poate fi un factor de influenta in ceea priveste calitatea vietii. Oricine isi doreste ca atunci cand zambeste sa o faca cu toata increderea. Daca ai incercat deja tot felul de solutii pentru acasa, dar ti-ai dat seama ca rezultatele intarzie sa apara sau ca acestea sunt departe de asteptarile tale, afla ca exista solutii de albire a dintilor cu aparatura ultramoderna de ultima generatie.

Albirea profesionala a dintilor

Albirea profesionala a dintilor

 CENTRU DE EXCELENŢĂ DENTSPLY SIRONA – Liderul mondial în tehnologie dentară! Clinica dentara cu 8 cabinete stomatologice ultradotate High Tech Dentistry®! 

Dental Premier - Clinica stomatologica Bucuresti

Daca ai cheltuit deja sume ce au inceput sa descurajeze visul de a avea o dantura imaculata, probabil te-ai lamurit ca acasa ai prea putine sanse de a avea dintii visati. Lucrurile stau diferit insa, in cadrul clinicilor dentare particulare, unde se folosesc metode revolutionare de albire. Din randul acestora, o varianta premium la care apeleaza cu incredere si oameni importanti ai societatii noastre, pentru ca tin mult la imaginea lor, este Lampa Beyond® Polus® ADVANCED, numarul 1 mondial in materie de albire dentara .

De ce clinica stomatologica DENTAL PREMIER este un reper pentru solutiile de albire?

Nu doar tehnica aplicata si aparatura performanta conteaza, ci si profesionalismul medicilor, respectiv mediul in care este realizata aceasta. Clinica stomatologica Dental Premier a devenit un reper in acest sens datorita aparaturii de ultima ora High Tech Dentistry cu care este dotata, dispunand de tehnologii revolutionare la capitolul albire dentara. In completare cu pasiunea expertilor pentru acest domeniu si cunostintele de specialitate detinute, iata ca rezultatele sunt imbucuratoare in cazul fiecarui pacient.

Albirea se refera la modificarea culorii dintilor intr-un mod eficient, rapid si simplu, redand astfel cu succes zambetele frumoase, care pentru multi erau o amintire. Procedura este nedureroasa si nu necesita interventii de durata.

Varianta avansata a tratamentului de albire dentara vine cu o noua tehnologie, cu ultrasunete, ce promite experiente premium. Procesul de cavitatie realizat foloseste unde ultrasonice concentrate, aplicat cu lampa accelatorului in ideea de a realiza o oxidare optima.

Inglobeaza si tehnologia LightBride a clinicii DENTAL PREMIER, continand compus de halogen in combinatie cu tehnologia LED si un sistem ultraperformant de filtrare a luminii. Este o procedura confortabila si sigura. Caldura emisa este zero si la fel si cantitatea de radiatii ultraviolete. Practic procedura consta intr-o albire dentara profesionala care nu prezinta astfel risc de sensibilizare a dintilor. Rezultatele obtinute rezista si pana la 2 ani!

Ce recomanda tratamentul pentru albirea dintilor cu Lampa Beyond® Polus® ADVANCED?

- Rezultatele sunt imediate

- Este complet noninvaziv

- Albeste si coloratiile de tetraciclina

- Albeste petele de fluoroza prin intermediului unui program cu lungime de unda mica

- Are continut 100% eficient

- Procesul este complet controlabil

Daca prezinti interes fata de aceasta procedura de albire a dintilor, te invitam sa accesezi site-ul clinicii www.dentalpremier.ro pentru si mai multe detalii.